Nove ihrisko na Rozvodnej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Zuzana Uhliarikova 02. júla 2014

Dobry den, rada by som sa informovala, kedy pride k dokonceniu a otvoreniu noveho ihriska na Rozvodnej ulici. Ihrisko je bez ohradenia spristupnene detom bez toho, aby bolo dokoncene a bezpecne. Neviem, ci sa caka na to,ze tam dojde k nejakemu vaznemu urazu,nakolko teren pod ihriskom je neupraveny, podklad je sama skala a kamen. Dakujem za informaciu.
Uhliarikova

07. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. V súčasnej dobe sa realizuje inštalácia dopadových plôch. Je leto a výsadba trávnika je tiež komplikovaná. Ihrisko ešte nie je dokončené.

Ing. Natália Kudláčová
15. júl 2014

michal

myslim ze by bolo korektne na uvod podakovat ze sa vobec nieco take zacalo realizovat a miesto psich zachodov ktore su inak vsade na okolo vyrasta krasne a stylove ihrisko...
16. júl 2014

Eva

Ked viete, ze ihrisko nie je dokoncene a bezpecne, tak tam deti nepustajte. Za deti su zodpovedni ich rodicia a nie mestska cast alebo ktokolvek iny, kto realizuje vystavbu ihriska.
18. júl 2014

Rudolf Kusý

Ihrisko je robené zo sponzorských peňazí, lebo pozemok nie je náš. Dostali sme od vlastníka len súhlas využívať ho. Aktuálne sú osadené všetky herné prvky. Získali sme sponzora, ktorý zaplatí dopadové plochy a dokončí plot s výnimkou prostrednej dopadovej plochy, ktorú urobia naše technické služby.
Následne osadíme tabuľky k prvkom, koše a poriadok, ktorý bude zduplovaný nápismi nefajčiť a vstup so psom zakázaný. Potom ihrisko oficiálne otvoríme. A na jeseň, keď bude chladnejšie počasie a vyššia vlhkosť vysadíme stromy, urobíme terénne úpravy a vysadíme trávu. Teraz by to nemalo zmysel.
19. november 2014

Odkaz pre starostu

Podľa FB p. Kusého sa ihrisko priblížilo finišu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.835534129825648.1073741890.185434848168916&type=1

Administrátor OPS pre MČ BaNM
24. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe obhliadky inšpektora verejného poriadku by som Vás chcela informovať, že podnet bol vyriešený.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania