Chodník vo vnútrobloku Vavilovova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Oravec 24. júla 2014

Vo vnútrobloku medzi ulicami Vavilovova a Jungmanova (popri Strednej priemyselnej škole animovanej tvorby) je rozbitý, zdevastovaný a zvlnený chodník plný buriny a starého lístia. Stav zobrazený na fotkách nedostatočne zachytáva skutočný zlý stav chodníka.

28. júl 2014

Ján

Ďakujeme všetkým čo sa na tom podielali. Práca bola vykonaná na vzornej úrovní. Hneď to prispelo ku krajšiemu prostrediu a v stredisku soc. služieb.
Ján
31. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník pracovníci VPS vyčistili.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
31. júl 2014

Peter Oravec

Keďže podnet bol vyslovene o tom, že chodník je rozbitý a zvlnený, čo zrejme vyriešené nebolo, neodporúčam označenie podnetu ako vyriešený.
05. august 2014

Jozef

Pán Oravec, zamyslite sa nad sebou. Vy máte vo svojom byte všetko také ako by mohlo byť? Myslíte si, že mestská časť má toľko financií aby riešila "zvlnený" chodník? Nie sú dôležitejšie veci na riešenie ktoré ohrozujú zdravie a bezpečnosť na komunikáciách? Ja ako obyvateľ Dvorov by som vedel napísať 50 podnetov na riešenie, ale som si vedomí, že na to v dohľadnej dobe nie sú peniaze. Zakryme sa perinou na akú máme. ja považujem problém za vyriešený a až budú peniaze môžeme riešiť "zvlnený" chodník. Jozef
05. august 2014

Peter Oravec

Jozef, hlboko som sa nad sebou zamyslel a vymyslel som toto: Choďte sa tam, prosím, pozrieť, ten chodník nie je zvlnený, ale totálne rozbitý. Na fotke to nevidno. Nedá sa po ňom prejsť. Pred pár dňami sa na podobnom chodníku skoro zabil člen mojej rodiny, presne viem, o čom hovorím. Chodníky v celej Bratislave sú v dezolátnom stave. Ak chcete, dokumentujte Vaše podnety. Ja budem dokumentovať moje podnety. Ten chodník považujem za život a zdravie ohrozujúci a preto som ten podnet sem dal. Myslím, že iné podnety na stav chodníkov na OPS ani nemám (možno na obrubníky). Takže tak. S pozdravom.
25. august 2014

Peter Oravec

Tento podnet bol primárne o tom, že chodník je rozbitý, zdevastovaný a zvlnený. Na tomto stave chodníka sa nič nezmenilo.
12. január 2015

Peter Oravec

Rozbitý chodník naďalej bez riešenia.
10. august 2015

Peter Oravec

Bez zmeny, bez riešenia.
16. november 2015

Peter Oravec

Chodník je opravený. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania