Rumanova-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

V riešení

Buď chyba kanalizácia, alebo zle vyspadovane ...

31. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
02. apríl 2021

Vlado

e to zle vyspádované a samozrejme správcom tejto mestskej komunikácie dlhodobo neudržiavané. Svoj podiel na tomto stave má aj vodárenská spoločnosť, ktorá má v tomto mieste umiestnené zariadenia v jej správe alebo dokonca majetku, ale je povinnosťou MsÚ Prešov, správcu,či majiteľa  na danú skutočnosť upozorniť. Ale takýchto prípadov je v meste ohromné množstvo. Tak že zamestnanci "samosprávy" vaše obligátne odpovede na podnety občanov v znení "Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.Mestský úrad v Prešove" si nechajte  ... a začnite konať, lebo v opačnom prípade poberáte mzdu zbytočne.

Za povšimnutie stoji ten bezbariérový priechod vedúci do kaluže a stavebne zhotovený ... hnus.
11. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Na základe vyjadrenia nášho Správcu t.j. Správy a údržby komunikácií Mesta Prešov s.r.o. bude Rumanova ulica zaradená do Plánu bežnej údržby na rok 2021

Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania