Mlynarovičova - parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Lubos Frco 03. mája 2021

V piatok 30. aprila zmizlo cca 30 parkovacich miest v okoli Mlynarovicovej c. 2, 4.
Kedze tato ulicka je oznacena ako zona s regulovanym statim, zakon stanovuje, ze v tejto zone je parkovanie mozne len na vyznacenych (modrych) miestach.
Jeden obyvatel nahlasil na policiu, ze auta v tejto nasej zone stoja na miestach, ktore nie su oznacene (sede parkovanie).
Vsetky tieto auta policia pokutovala a vysvetlili nam, ze tam nesmu parkovat.

Nesmie sa tam parkovat, kym nebudu vyznacene dalsie modre parkovacie miesta, alebo druhe riesenie je odstranit tuto znacku, ktora oznacuje parkovisko s regulovanym statim.

Prosim vas o urychlene riesenie tejto situacie, lebo realita, je ze zmizla viac ako polovica miest a nas vchod (c. 4), kde je 54 bytov ma teraz uz len 15 parkovacich miest

04. máj 2021

Michal

Takuto parkovaciu politiku nepotrebujeme.
10. máj 2021

Tomáš

Omyl, 54 bytov nemá žiadne parkovacie miesto. Prečo si ľudia myslia, že majú nárok na parkovanie? Prestante nelegálne parkovať, priestupky budú opakovane nahlasované.
25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za Váš podnet. Dovoľujeme si Vás informovať, že 30.4. ešte parkovacia politika fungovala, prestala platiť až o polnoci. To znamená, že regulácia podľa značky č. 272/IP17A stále bola v platnosti. V danom prípade však parkovanie mimo boxov nebolo hlavným dôvodom pokutovania a papučovania. Predpokladáme, že v tomto prípade neboli dodržané rozmery podľa cestného zákona, tieto vozidlá teda tvorili prekážku na ceste.

Dávid Pavlík, Referát komunikácie s verejnosťou MÚ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania