Opustené Audi bez platnej STK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Bobby Vrakkiller 18. augusta 2014

Tomuto vozidlu Audi vypršala STK a EK v 12/2013.

18. august 2014

Jaro

Bobby platí ťa polícia? Za socíku si bol určite u PS VB.
Keby si radšej zametal chodníky, bol ba si užitočnejší.
18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Majiteľ vozidla bez platnej STK a EK porušuje zákona č. 725/2004 Z. z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách. Požiadali sme políciu o lustráciu majiteľa vozidla a následne mu bude zaslaná výzva na odstránenie vozidla resp. doplnenie kontrol v termíne do 30 dní od obdržania výzvy ak ju majiteľ nesplní odstúpime podnet na Okresný úrad – odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ktorý vedie správne konanie a môže udeliť pokutu resp. rozhodnúť o vyradení vozidla z evidencie.



kancelária starostu
19. august 2014

okoloiduci

Jaro: Skopirujem to asi este pod dalsie komenty, ale:
Nie je prave na mieste zamysliet sa, ako je mozne, ze take mnozstvo dlhodobo odstavenych/nepojazdnych aut bez STK/EK je "odlozenych" na VEREJNYCH priestranstvach?
Klasika - clovek upozorni na skutocnost, ktora nie je vporiadku a nakoniec je sam zly. Pozastavujem sa nad mentalitou slovakov!
Ako som uz pisal pod jeden prispevok, vraky ktore sa tu objavuju, ocividne nie su denno-denne jazdene vozdila, ktore nahlasi sused hned na dalsi den po prepadnuti STK/EK. Fakticky vsetky stoja bez pohnutia na tom istom mieste mesiace pred skoncenim STK/EK a samozrejme mesiace/roky po.
Tak nech nikto netvrdi, ze sa jedna o naschvali/bonzovanie/fizlovanie. Pokial chces/te bez/te sa na konkretne miesto/a pozriet za mesiac/dva a vo vacsine pripadov tam predmete vozidlo bude nadalej stat bezo zmeny.
20. august 2014

Bobby Vrakkiller

Jarík- neplatí nanešťastie, vykonávam to len na základe politického a náboženského presvedčenia, nebol som u PS VB, pretože by mi to nijako nepomohlo v kádrovom posudku, chodník zametám, to si ale ľudia nevšímajú/nevážia a vraky neodtiahneš pomocou metly ;)
okoloiduci- aspoň niekto vie (škoda že len 1 zo 100) aký má toto zmysel
26. október 2014

jozef

Tieto vraky likvidujem a ludia su rady ze som tu a pomaham im odstranit tieto stare autaa...
26. október 2014

Jaro

Čo ich rozoberáš a ekologicky likviduješ? Si trubka.
27. október 2014

jozef

Jaro uz MAs moc belku hubu mal by ti ju niekto rozbut...trubka SI ty...toto auto nude odstranene v stredu som uz dohodnuty z majitelom auta../
27. október 2014

jozef

Jaro uz MAs moc belku hubu mal by ti ju niekto rozbut...trubka SI ty...toto auto nude odstranene v stredu som uz dohodnuty z majitelom auta../
24. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozidlo bolo 14.11.2014 odovzdané na autovrakovisko.

kancelária starostu
24. november 2014

Jaro

Jozef mozes ma bozat .....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania