Klincová-kôš-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Na celej! ulici Klincova nie je jediny odpadkovy kos!!! 😠 V kulturnych krajinach, v mestech, su odpadkove kose na kazdom! rohu obytneho bloku. Co to teda znaci???!

08. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

preveríme situáciu a budeme Vás informovať.
10. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť BA-Ružinov nebude v lokalite na Klincovej ulici umiestňovať odpadkové koše, nakoľko ide o úzku ulicu plnú motorových vozidiel. Odpadkové koše sa prevažne umiestňujú do parkov na DI a ku lavičkám. Vo vyspelých krajinách sa umiestňuje len malé množstvo odpadkových košov z bezpečnostných dôvodov.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
10. jún 2021

obcan

Vazeni na MU/MC Ruzinov, ulica Klincova patri do gescie Magistratu. Pre AdminBProsime, preposlite podnet na Magistrat k osadeniu kosov na Klincovej. Vyjadrenie MU/MC Ruzinov je vrchol arogancie, v 21.storoci neuveritelne!!!!!
10. jún 2021

Haky

Tak sa bude smeti pohadzovať kade-tade. To vážne chcete? Skôr mi pripadá, že mesto chce ušetriť na pladbách za odvoz smeti a skládkovanie/spalovanie. Ale za verejné služby si platíme - daniami!!!!
14. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
13. august 2021

obcan

Prosime admin opativne zaslat podnet na Magistrat. Nie je mozne, aby v 21.storoci bol prolem osadit odpadmove mose s argumentom, ze je ulica uzka a parkuju tam ludia. To fakt maju ludia nosit odpadky vo vreckach al ich hadzat na zem?
13. august 2021

obcan

Adm prosim zmente status. Proste to Magistrat/samosprava musi riesit.
16. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Uvedená ulica patri do správy MÚ Ružinov. Ďalšie preposlanie podnetu nebude vykonané, nakoľko došlo k zmene stavu podnetu na Uzavretý (viac k stavom podnetov nájdete v časti https://www.odkazprestarostu.sk/pomoc#pomoc-7 ), a to na základe vyjadrenia samosprávy, že nebude osádzať smetné koše v požadovanej lokalite.
Ďakujeme za porozumenie.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania