Podunajská-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Vyriešený
meno
Tatiana Kyselová 14. júna 2021

Dobrý deň, dovoľujem si požiadať pani starostku o stanovisko k nedostatočnému označeniu parkovacieho miesta. Mám vyhradené a zaplatené parkovacie miesto č.8 na Estónskej ul. s platnosťou od 3 .6.2021. Miesto je označené č.8 bez ďalšieho označenia X. Vedľa tohto miesta je zvislá značka, ako to zobrazuje vyššie uvedená fotografia. Toto označenie ignoruje väčšina vodičov. Po privolaní Mestskej polície mi páni vysvetlili, že toto označenie nie je dostačujúce a autu nemôžu dať "papuču", nakoľko tam má byť k č.8 aj zvislá značka ZÁKAZ ZASTAVENIA, alebo po starom X. RESERVÉ je nedostatočné. Majiteľ zablokovaného auta by mal plné právo podať sťažnosť na Mestskú políciu. Miesto som riadne zaplatila a napriek tomu ho používať ho nemôžem. Prosím o nápravu. Ďakujem. RNDr. Kyselová

15. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
dostatočné označenie Vášho parkovacieho miesta som zadala do objednávky našej zmluvnej organizácie (krížik na box č. 8), ktorá uvedené zrealizuje v najbližších dňoch. Ospravedlňujeme sa nedostatočné značenie. Pekný deň.

S pozdravom

ref. dopravy a MK
16. jún 2021

Tatiana Kyselová

Dobrý deň,

ďakujem pekne za skorú a pozitívnu odpoveď. Uprednostnila by som zvislú značku ZÁKAZ ZASTAVENIA (ktoré minulý týždeň pribudli 2 na našom parkovisku, na Bieloruskej ul.). Označenie by tak bolo jednotné a zrozumiteľné pre všetkých vodičov. Takto sú označenia parkovania naozaj rôznorodé. Poprosím, aby ste to aspoň zvážili. Ďakujem pekne.

S pozdravom

Tatiana Kyselová
16. jún 2021

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pani Kyselová,
váš komentár preposielam samospráve.

S pozdravom
Jana Žabka
Odkaz pre starostu
17. jún 2021

Odpoveď samosprávy

P. RNDr. Kyselová, dnes po osobnej obhliadke Vám teda vyznačili už parkovací box č. 8. Vyznačený aj krížik aj číslo, a teda ešte po staršej vyhláške, z dôvodu že tam bolo aj zvislé dopravné značenie ešte IP16 "P" s dodatkovou tabulou (Box č. 9,8,7).

S pozdravom

ref. dopravy a MK
17. jún 2021

Tatiana Kyselová

Dobrý deň,

áno, nové značenie som už zaregistrovala. Ďakujem pekne za rýchle vybavenie mojej žiadosti. Myslím, že teraz je rezervácia parkovacieho miesta už zrozumiteľná.

Ďakujem a srdečne zdravím,

Tatiana Kyselová
20. jún 2021

nezvladate.to

Žiadať vrátenie platieb za nedodané služby!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania