Knižkova cesta-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Alexandra Grofova 24. júna 2021
https://youtube.com/shorts/Q3qo4LhvL-w?feature=share

Dobry den,
v casti Knizkova dolina, Raca Nova hora si jeden pan nezakonne postavil volieru pre psov. Voliera bola najprv nizka, 2 vlciaky v nej ju lahko preskocili. Volali sme vtedy policiu, kedze zautocili na psa mojho brata a ohrozili tak aj jeho. Po tomto incidente majitel psov volieru prerobil na vyssiu, no stale sa necitime bezpecne, kedze psy su v provizornej voliere na volno (pripajam fotografiu). Raz mu ich uz zobrala sloboda zvierat, kedze ich chodi krmit len raz do tyzdna. Na jeho ziadost mu psov vratili. Okrem toho je pristresok postaveny na pozemku, ktory pan nevlastni a psy stekaju celu noc, co povazujeme za rusenie nocneho kludu (pripajam zvukovu nahravku). Prosime o urychlene riesenie situacie. Vdaka. Alexandra Grofova

24. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. V tejto veci bolo ešte na jeseň 2020 začaté konanie vo veci vytvorenej čiernej skládky a následne bol tento podnet preposlaný Okresnému úradu Bratislava na ďalšie prejednanie.

Na základe nám zaslaného vyjadrenia od Okresného úradu bol dotyčný vyzvaný, aby uložený odpad odstránil približne do polovice júla 2021.

Vymáhanie odstránenia odpadu a ďalšie prípadné úkony sú v súčasnosti v kompetencii Okresného úradu Bratislava.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
24. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Situáciu momentálne rieši Okresný úrad Bratislava, ktorý má kompetencie na riešenie podobných skládok odpadu.
24. jún 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
24. jún 2021

Alexandra Grofova

Dobry den,
vdaka ta rychlu odpoved.
Prosim Vas, mozete nam poskytnut cislo pripadu pre pripad, ze by skladka nebola odstranena? Vdaka.
S pozdravom,
Grofova
14. apríl 2022

Lindos

Knižkova cesta-Verejný poriadok-iné

Vaz. p. Cupka poprosime verejne dat dokumenty k tomuto podnetu, ake urady tuto nelegalnu stavbu povolili ? kto dal dotycnemu suhlas ze nieco take tam moze postavit ? uz ste sa viac krat k tomu vyjadril, ale vase tvrdenie je nepravdive a to z dovodu ze ten pan ktory s vami tvrdi ze je vsetko na poriadku nie je vlastnikom pozemku a tak isto aj cesty ktoru postupne zastaval znova dalsim neporiadkom. vy ste za stranu zelenych ? vy ste ten co chcete byt starostom NM .. vy ste ten co je vallo team ? tak sa zamyslite nad tym ci mate po posobeni na urade MC Raca po takomto nekonani vo veci moralne pravo klamat ludi ze chcete pre nich robit nieco dobre a vsetko pre obcanov ! tu je jasny priklad toho ze nemate zaujem a vsetci z race budeme robit vseto pre to aby sme dokazali ze vy nemate mandat ani na to pracovat ako referent na MU . obyvatelia Race.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania