Kráľovské údolie-chodník-znečistený


V riešení

Chodník znečistený výkalmi od občana Mentálneho mrzáka, ktorý masti autá fekáliami. Nahlásené na mestsku aj štátnu políciu.

12. júl 2021

Common Ennemy

Zase na druhej strane nevyzerá to na 1,5m miesta :D
12. júl 2021

FFF

ENDSTAND: ...ano a preto budeme masťiť autá exkrementami, že? Chodnik je podla LV sukromny. sice štat zhabal ale nevysporiadal. to spominal pretoze chytraci hned idu komentovat ze malo miesta na prechod. vozidlo stalo len docasne vonku mam 3 parkovacie miesta pred domom. lenze aktualne prestavujem a nemam inu moznost... takze aj vy endstand natierate bezne auta exkrementami????!!!
12. júl 2021

FFF

Zaujimavy fakt je ze ludia chodia po chodniku len vtedy ak aj auto stoji na chodniku. ak je chodnik prazdny, chodia nam ludia pri okne, dava to logiku?
inak je tam meter a prejdu aj s kočíkom......
12. júl 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
13. júl 2021

Staromestský Občan

Trochu sebareflexie by nezaškodilo. Často tam parkujete tak (aj pred rekonštrukciou), že trčíte autom do cesty a zároveň nenecháte 1,5 m pre chodcov a kočíky. V poslednej dobe robotníci od vás v pohode nechajú dodávku aj rovno na ceste, takže ju treba obchádzať po chodníku.
A len tak mimochodom, väčšina z tejto ulice prišla o časť pozemku v prospech vybudovania cesty, keďže pôvodne to bol len úzky chodník medzi záhradami. To sa dialo ešte koncom 60. rokov pri výstavbe ROH Sorea. Prečo by som kvôli tomu mal teraz iným sťažovať život parkovaním na ulici? Tiež sme prerábali dom a nedalo sa parkovať vo dvore, ale parkovali sme vtedy u susedov vo dvore alebo na málo exponovanom mieste ďalej od domu. V spodnej časti ste jediní, čo takto parkujú, to je proste fakt. Ale toto je dosť nechutná pomsta a nič nerieši, je to fakt odporné. Snáď sa vám teda po rekonštrukcii budú zmestiť všetky autá na dvor.
13. júl 2021

FFF

Staromestský Občan :a.ka. Občam Peter, ak by som pri dočasnom parkovani nechal 1,5 metra tak neprejdu vozidla. ak mate VP asi je vam to jasne. Ano robotnici nechaju dodavku na ceste za ucelom vylozenia stavebneho materialu, len po dobu nezbitnu pre vylozenie a nalozenie.
ano bohuzial nie je ina moznost len dodavku obíst, dakujem.
Docasnym parkovanim nikomu nestazujem zivot. Jedno auto mam v praci , druhe 200 metrov od domu kde nikomu nezavadzia a tretie stoji aktualne na chodniku. skuste sa ist pozriet na ulicu na kopci tam stoji kazdy vonku a žiadna drama, takže dakujem že dočasne strpíte nase dočasne parkovanie. Podnet sa netykal parkovania ale poškodzovania cudzej veci vykalmi svojeho decka alebo svojeho psa. nedajbože by sa vam stalo niečo podobne a asi by ste mi dal za suhlas. bez obav , SP by som nedostal ak by som nemal podmienky na parkovanie.
Musim este spomenut ze z odboru dopravy mam schvalenie na osadenie tyci na chodniku. namiesto toho som si radsej rozsiril vstup do dvora. Neosadil som ich len preto ze som nechcel komplikovat premavku hlavne v zime. v hornej casti kralovskeho udolia sa parkuje horsie, vid foto...mam tot riešit?
13. júl 2021

Staromestský Občan

Pre mňa je slalom medzi autom na chodníku a za ňou zaparkovanou dodávkou na ceste obmedzením. Čo by sa také stalo, keby aj tá dodávka (mala inak zatvorené všetky dvere, nikto pri nej nebol ani nemala výstražné svetlá) stála tiež pri aute na chodníku?
Ozval som sa len preto, že v role obete zjavne nie ste úplne nevinne, to bola celá pointa príspevku, teda žiadna radosť z cudzieho nešťastia. Jednoducho kliešé, ale každá minca má dve strany a tým to z mojej strany uzatváram. Máte pekné autá alebo vkus na autá a verím, že to nie je príjemné čistiť od výkalov, ale deje sa to zjavne len vám. A ak sa vám chce riešiť tú dodávku hore, kľudne.
14. júl 2021

FFF

dodavka je otazka nie na mna. ale ak uvažujete ako normalny človek a vykladate 50 viec betonu a mali by ste parkovat na chodníku, obrezat sa pri kazdom vykladani vreca ci vas nejaky somár neprejde tak to asi nie je logicke ani prakticke. dodavka je pri plote na ceste aby sa minimalizovalo riziko kolizie s prechadzajucimi vozidlami. material sa vyklada postupne kedze treba organizovať miesto na skladovanie ineho materialu.
14. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

komentáre, ktoré porušovali pravidlá portálu boli upravené.

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. júl 2021

Tomas

Ak by mal pán FFF zdravý rozum, tak vie že urobil chybu a miesto toho aby bol ticho, ešte sa svojim priestupkom chváli na verejnosti.
15. júl 2021

Tomas

A inak nechápem prečo to dávate sem keď ste to už oznámili na obe "polície". To chcete aby vás niekto polutoval?
16. júl 2021

Martin Ján

Aspoň vám dali pokutu tí policajti pri nahlasovaní toho výkalu? Alebo čo vám povedali na to že parkujete na chodníku?
18. júl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

komentáre, ktoré porušovali pravidlá portálu boli vymazané.

https://www.odkazprestarostu.sk/podmienky

Týmto chcem zároveň poprosiť užívateľov a užívateľky portálu o slušnú diskusiu. Verím, že konštruktívna diskusia o našom meste môže priniesť lepšie výsledky ako vzájomné urážky.

Ďakujem a prajem úspešné riešenie podnetov.
Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
22. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Príslušníci MsP sú o tomto probléme vyrozumení a inštruovaní, aby počas výkonu služby riešili túto situáciu a zabezpečili zákonný stav.

Ing. Marta Urbanová
10. august 2021

Tomas

Dobrý deň pani Urbanová, koľko priestupkov v súvislosti s týmto podnetom zistila MsP od vášho vyrozumenia? Ďakujem.
27. august 2021

Staromestský Občan

Takže aj z tohto červeného Swiftu ste vykladali 50 vriec cementu, že musel parkovať na ceste?
27. august 2021

Staromestský Občan

Dnes opäť slalom medzi dodávkou, ktorá tam parkovala niekoľko hodín a nič sa z nej nevykladalo a vašim autom. Potom vás ťažko ľutovať, že vám ľudia robia zle. Zjavne na to majú dôvod.
02. september 2021

Tomas

Bezcharakterný človek toto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania