Mláka pred vchodom do bytového domu = zaplavená cesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Gabriela Tóthová 12. septembra 2014

Dobrý deň, rada by som nahlásila pretrvávajúci problém počas intenzívneho dažďa, ktorého bolo toto leto dosť. Pred vchodom do bytového domu na Moldavskej ulici číslo 4 vzniká táto mláka vždy, keď naprší. Je jasné, že do vchodu sa po ceste nedostanete. Musíte to obísť po tráve a blate. Neviem si predstaviť, že by som to musela prekonávať s invalidným vozíkom, prípadne s kočíkom. Obrátila som sa na miestny úrad, poslali mi odpoveď, že to treba riešiť s bytovým podnikom, bytový podnik, samozrejme, tvrdí, že to treba riešiť s miestnym úradom. Rada by som vedela, kde je pravda. Ďakujem

17. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Na základe Vášho podnetu a miestnej obhliadky bolo prečistenie dažďovej kanalizácie na Moldavskej ulici 4 zaradené do harmonogramu prác. Pretlakovanie kanalizácie bude zrealizované najneskôr v termíne do 15.10.2014.



kancelária starostu
01. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kanalizácia bola v tlakovo prečistená. Pri prečistení nebola zaznamená porucha na kanalizácii, ktorá by si vyžadovala rekonštrukčné práce.


kancelária starostu
24. máj 2016

Gabriela Tóthová

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť pretrvávajúci problém s mlákou pred vchodom Moldavská 4. V roku 2014 bola prečistená kanalizácia, čo z časti problém odstrániť pomohlo (mláka nebola rozliata po celej priľahlej ceste), ale mláka na prístupovej cestičke sa tvorí po každom daždi. Tento stred cesty je trošku nižšie ako okolitá vozovka, preto sa tam voda stále drží a nemá kam odtekať a po daždi sa po cestičke nedá dostať ku vchodu. Obyvatelia sú nútení chodiť po blate alebo priľahlom, taktiež zaplavenom, chodníku. Za odstránenie problému vopred ďakujem.
18. september 2017

Matúš

Moldavská ulica - nefunkčná kanalizácia cesty, obrovské mláky

Na začiatku Moldavskej ulice na Štrkovci (medzi vchodmi 3 a 4, pri križovatke s ulicou od herne) sa pri akomkoľvek daždi tvoria okamžite mláky. Stačí hodina-dve silného dažďa a peši je možné prejsť jedine v gumákoch.

Zjavne zlyháva kanalizácia a cesta je zle vyspádovaná, voda preto na ceste stojí (začína sa zberať na rohu pri vchode č. 3: https://goo.gl/maps/JTjy9Cg4qeB2) a mláka sa len zväčšuje.
19. september 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Prepláchnutie kanalizácie zaradíme do harmonogramu.

MU Bratislava - Ružinov
10. apríl 2018

Matúš

Pripomínam tento problém, pri nedávnych dažďoch bolo opäť vidieť, že kanalizácia dobre nefunguje. Treba skontrolovať oba odtoky (na rohu pri vchode č. 3, aj pri chodníku k vchodu č. 4)
03. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

MČ Bratislava-Ružinov požiadala dodávateľa na tlakové prečistenie vpustov a prekontrolovanie funkčnosti.

S pozdravom

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania