Hora odpadkov pri Tescu Blagoevova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Martina 25. septembra 2014

Pod schodiskom pri Tesco Expres Blagoevova je permanentné smetisko. Za lavičkami je úplná skládka. Keď zafúka vietor, roznáša odpad po celom sídlisku. Mimoriadne zlá je tiež situácia na schodisku, kde sa hromadí odpad medzi koľajnicami pre kočíky, a matky s kočíkmi sa brodia po členky v smetiach (toto platí pre oba smery, tak smerom ku škôlke ako aj k budove VŠZP). Môžu za to prevažne asociálni občania, ktorí obsadili okolité lavičky, popíjajú tam, močia kade tade a robia neporiadok. Keď ich je viac, radšej ich s deťmi obchádzam (mimochodom, obísť to tiež veľmi nie je kade, keďže chodník blokujú autá). Potešilo by nás nejaké dlhodobejšie riešenie, nie jednorázové upratanie.

25. september 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
keďže lavičky využívali v zvýšenej miere bezdomovci a stále tu bol po nich neporiadok, pracovníci VPS ich odstránili, priestor vyčistili, ešte zalejú diery asfaltom. Požiadali sme aj spoločnosť Humana, aby udržiavala poriadok v okolí svojho kontajnera.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
01. október 2014

Martina

tesime sa ze lavicky zmizli aj so smetami. Skoda ze pracovnici VPS neupratali aj schodisko, ktore je stale zahadzane smetami...kto je zan zodpovedny?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania