Bradlianska-vodorovná značka-zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Peter 25. septembra 2021

Žiadam obnoviť vodorovné dopravné značenie na Bradlianskej pred priechodom pre chodcov (križovatka Bradlianska a Palisády). Po rokoch vybledlo a bez "zafarbenej cesty" niektorí vodiči zabúdajú na pravidlá cestnej premávky (Vodič nesmie zastaviť a stáť na priechode pre chodcov a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred nimi).
Ideálne by bolo vybudovať vysunutú plochu chodníka tzv. "slonie ucho", ktorá by aj zvýšila bezpečnosť chodcov na priechode pre chodcov.

29. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Peter,
ďakujeme za váš podnet, preveríme možnosti obnovy značenia na oddelení dopravy. Mestská časť obnovuje značenie pravidelne a postupne, preveríme, kedy príde rad na Bradliansku ulicu.
Kto? oddelenie dopravy

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
25. október 2021

Peter

Vodorovné značenie je slabo viditeľné, no ani to nebránilo mestským policajtom, aby tam nasadzovali "papuče" a dávali pokuty vodičom, ktorí sa riadili slabo viditeľným dopravným značením a parkovali správne. Ak by sa to stalo mne, tak na tých mestských policajtov volám štátnu políciu, lebo mestskí policajti konali protizákonne.
Pár desiatok metrov od križovatky Palisády/Bradlianska je na Bradlianskej parkovacia zóna (parkovanie povolené iba pre staromešťaňov s parkovacou kartou) ale mestským policajtom sa ani nechce vystúpiť z auta a kontrolovať parkovacie karty na čelných sklách vozidiel, pritom tam protiprávne parkuje každý deň aspoň 10 vozidiel.
07. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania