Vodorovné dopravné značenie na Majerníkovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
Vojtech Kubek 23. októbra 2014

Nedávno bolo obnovené vodorovné dopravné značenie na Majerníkovej ulici, plus veľké piktogramy „Pozor škola“. Teraz vodorovné značenie na základe zmeny parkovania vo veľkej miere museli začierniť vrátane niektorých piktogramov. V čase obnovy značenia už muselo byť jasné , že sa chystá zmena systému parkovania v tejto lokalite.
Zaujíma ma, koľko to všetko stálo a prečo sa robila zbytočná práca.

24. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zmena vodorovného dopravného značenia bola podmienkou Krajského dopravného inšpektorátu PZ SR pri schvaľovaní projektu organizácie dopravy na šikmé parkovanie.

V čase kedy Hlavné mesto SR Bratislava obnovovalo vodorovné dopravné značenie v celej mestskej časti ešte nebolo zrejme či bude projekt na zmenu organizácie dopravy na Majerníkovej schválený a či sa stihne realizácia ešte pred blížiacim sa zimným obdobím.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
30. október 2014

Henrieta

Dobrý večer,

denne jazdím po Majerníkovej autom. Moja opakovaná skúsenosť : akonáhle je zaparkované väčšie auto v šikmom parkovaní , trolejbus ho musí obísť jedine tak, že čiastočne prejde do protismeru do susedného jazdného pruhu. Vnímam tu určité riziko možnej kolízie.
Ďakujem
27. január 2015

Nikola

Keď vidím tie medzery medzi zaparkovanými autami v šikmom stati :) keby boli užšie boxy, viac áut by sa zmestilo. Na klasickom parkovisku mate problém nastúpiť do auta, aby ste nepoškodili vedľa stojace, ale na tomto šikmom stati otvoríte aj z jednej aj z druhej strany dvere dokorán a nedotknete sa vedľa zaparkovaného auta.

Kolízia je len otázkou času, pretože sa veľmi ťažko vychádza z parkoviska na hlavnú cestu a autá idú veľmi rýchlo, dokonca aj napriek zúženej ceste sa neprestali rýchlo predbiehať.

Na tomto mieste by asi bolo správne osadiť retardery, alebo poslať policajtom aby merali rýchlosť, veď je tam škola a ohrozené sú naše deti.
26. marec 2015

Marek

Možno by nebolo na škodu znížiť max.povolenú rýchlosť v danom úseku na 30km/h. Minimálne v okolí školy. Ráno tam síce stávajú mestskí policajti, ale v iných hodinách býva riskantné prechádzať cez prechod napr.s kočíkom kvôli rýchlo idúcim autám. Pre parkujúce vozidlá je tam zlý výhľad a vodiči často zbadajú osoby na prechode až v poslednej chvíli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania