Pri starej prachárni-riešenie dopravnej situácie-nebezpečné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Tibor Schvartz 06. decembra 2021

Dobry den,
Od decembra doslo k zmene organizacie dopravy na uliciach Pri starej pracharni a Trnavska cesta (otocenie jednosmernej cesty). Prosim o prehodnotenie a vratenie do povodneho stavu. Taketo riesenie je naozaj nezyselne, nebezpecne a nic neriesiace.

06. december 2021

Common Ennemy

Lebo? (nehovorím, že nesúhlasím,ale aj sťažnosť žiadosť by asi mala mať nejaké vysvetlenie :D ) nech na ňu vie reagovať niekto..
06. december 2021

Tibor

A bolo nejake vysvetlenie preco to otocili? Aky je dovod tohto “kruhoveho” objazdu?
Napriklad ak niekto odparkuje na zaciatku Trnavskej cesty od Druzstevnej, tak sa bude 500m tocit kym sa dostane na 10m vzdialene miesto par metrov za nim a bude moct vyjst na Trnavske myto, uz vidim ako to budu vsetci vycuvavat na Druzstevnu.
06. december 2021

Stefan N.

posielam fotku z leta, snad to tu bude citatelne
06. december 2021

Tibor

Dakujem za fotku, tak uznavam, nejaka komunikacia bola, avsak oddovodnenie je urcite nedomyslene, akurat to auta skratia uz od Doubletree. Ak by to mal byt dovod, mohli radsej osadit stlpiky na vjazd od stadiona ak im islo o zlepsenie kvality dopravy pre rezidentov.
06. december 2021

Stefan N.

Suhlasim. Inak vodici jazdia stale "po pamati", takze vacsina aut chodi momentalne v protismere. Samozrejme je to ich problem a maju si vsimat znacky. Ale uz som zazil aj vodica, ktory si to chcel strihnut tou spomenutou skratkou a ostal zaskoceny, ked narazil na jednosmerku, ale myslim si, ze pre nich bude "vyhra", aj ked prejdu smerom na Kalinciakovu a vratia sa spat na Trnavsku..
20. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet som postúpila na oddelenie dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania. O ich stanovisku Vás budem informovať.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania