Jungmannova - pozor, zmena organizácie dopravy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Chybajuce znacenie
Dobry den, zo dna na den sa nam stala jednosmerka z obojsmernej cesty. Sam som to zistil az ked som sa ocitol v protismere a smetiari stale chodia kazde rano v protismere podla noveho znacenia. Pri takejto zasadnej zmene by sa urcite hodilo znacenie na oboch koncoch - pozor zmena organizacie dopravy

Dakujem

09. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. december 2021

Michal

Cista blbost tieto jednosmerky. Roky sa tam jazdilo relativne v pohode v oboch smeroch. Auta parkovali rovnako ako dnes. Teraz treba obchadzat cely blok najazdia sa kilometre navyse spali zbytocne vela paliva a teda aj emisie. Tak isto nove jednosmerky na Cernysevskeho, Manesovo namestie a okolie.
13. december 2021

Patrik

Suhlasim s neadekvatnostou riesenia. Ked ide clovek z Namestia hraniciarov, nema sa ani ako plynule dostat na Vlastenecke namestie, alebo Jungmannovu. Bud sa musi tocit pri hoteli Dominika, alebo prejst celu jednosmerku pod terasou co velakrat ani nie je mozne kvoli odstavenym autam. Skor mi ale ide o to ze ked uz sa deje takato zasadna zmena, mala by ist viac do pozornosti. Ten maly kruzok zakazu vhazdu sa velmi lahko prehliadne, hlavne medzi tolkymi autami a moznostami kde moze chodec vbehnut do cesty
13. december 2021

Patrik

Iba pre info ze aj po tyzdni smetiari stale chodia v protismere. Ocividne ani pre nich to nie je viditelne oznacenie
13. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Petržalka
13. december 2021

viktor

Nezmyselna jednosmerka, prosim ZRUSTE JU.
15. december 2021

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
18. december 2021

Peter

Zmienovana zmena dopravneho znacenia a zjednosmernenie Jungmannovej zhorsilo bezpecnost pre obyvatelov ulice. Bol som uz viackrat svedkom, ked zakaz vodici obchadzaju pod terasou. Nakolko mesto pod terasou vyznacilo parkovacie miesta a pod terasou nie je nijak usmernena jazda, tak zrejme ani nic neporusuju. Clovek tak teraz vychadza z vchodu domu rovno na "cestu".
29. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania