Nebezpečné parkovanie v zákrute a na Hanulovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený

V dôsledku zrušenia obratiska medzi pumpou lukoil a zastávkou J. Alexiho sa obyvatelia ktorých neni málo dotknutých ulíc musia presúvať po tejto ulici Hanulova kde vznikla zvýšená premávka, toto parkovanie v zákrute je nebezpečné vodiči tam musia skoro zastaviť aby sa ubezpečili že môžu prejsť, takysto problémom je to že na danej ulici sa parkuje na obydvoch stranách na vozovke čiže autá zaberajú 2m na každej strane čo nie je ani v súlade zo zákonom ktorý stanovuje 3m šírky pre každý jazdný pruh. Mojim návrhom je zákaz parkovania v zákrute v dĺžke takej aby bolo bezpečné vojsť do tejto ulice a upravenie parkovania tak aby auta zaberali menej miesta na ceste, prípadné jemné rozšírenie cesty na pravej strane s fotky alebo prípadná zmena parkovania na tejto ulici, alebo dokonca zjednosmernie ulice smerom na svantnerovu čo však nemusí byť dobré riešenie.

05. november 2014

Dubravcanka

A mohol by niekto zo samospravy vysvetlit, aky bol presny dovod zrusenia obratiska medzi lukoil a zastavkou?
05. november 2014

Obyvateľ Dúbravky

Dôvodom bolo teda čo som sa ja dozvedel že bolo treba odstrániť kolizne miesto pre elektricke prípadne odstranenim urýchliť elektricky a hlavne údržba toho obratiska bola zevraj drahá tak jeho zrušením chcú ušetriť.
27. december 2014

mato

Mám dojem že tu jazdí 3x viac áut nielen kvoli zrusenemu obratisku (co bola velka chyba ze to zrusili) ale aj kvoli dlhej cervenej pri odbocovani vlavo cez kolaje na krizovatke s Alexyho, kde sa dlho caka a tvori sa kolona! Potom chodia auta cez Hanulovu lebo tam je to bez svetelnej krizovatky.
Co sa tyka vsetkych T krizovatiek na hanulovej, vsade treba dat aspon explicitne ciary lebo inak tam budu ludia parkovat donekonecna. A az sa tam naburaju auta tak bude neskoro!
17. február 2015

Jakub

Ahoj Obyvateľ Dúbravky, mohol by si prosím poslať tento podnet ešte raz? Najmä teraz v zime je to veľmi aktuálny problém a fatálna nehoda je len otázka času. Vďaka, Jakub
17. február 2015

Admin Bratislava-západ

Dobrý deň, Jakub,
vďaka za upozornenie, podnet bol dnes znovu zaslaný samospráve.

Prajem príjemný deň,
Miro Ščibrany
admin OPS pre Bratislavu-západ
01. apríl 2015

Kamil

Podnet sa neriesi. Preco? Dubravka nema peniaze na dva pruhy zltej farby a 4 znacky?
02. apríl 2015

jakub

Problém pretrváva a podnet sa nerieši. Premávka na Hanulovej ulici sa počas rekonštrukcie električkovej trate stala neúnosnou, najmä počas rannej a poobedňajšej špičky a v piatok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania