Chaotické parkovanie v zákrute na Hanulovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený

Poprosil by som o nastolenie poriadku v parkovaní v tejto neprehladnej zákrute/križovatke ktorá je obojsmernou cestou pre mnohých jediná možnosť ako sa dostať domov po zbabranej rekonštrukcií a zrušenom obratisku pri Lukoil pumpe. Chápem, že je nedostatok parkovacích miest v Dúbravke ale nemôže to byť na úkor bezpečnosti a priepustnosti cestných komunikácií. Parkuje sa tu hocijako protizákonne v zákrute, nedodržuje sa vzdialenosť 3m pre každý jazdný pruh. Prejazd touto časťou je neprehľadný a nebezpečný ak ide oproti auto. Keď už ste boli taký rýchli v oprave zbytočných troch retardérov ktoré nasledujú smerom rovno, tak urobte aj v tomto poriadok. Tá cesta by potrebovala jemne rozšíriť alebo aspoň keby ľudia parkovali úplne pri kraji/poprípade na krajnici trocha na tráve a mimo zákrut/križovatiek. Nechcem aby sa zredukoval veľmi počet parkovacích miest ale treba to urobiť rozumne. Nehovoriac o strašnom dolepenom asfaltovom povrchu tejto ulice, ktorý sa každoročne musí opravovať. Ďakujem

19. jún 2016

Ibolya

Chcem reagovať na príspevok pána ktorý sa sťažuje na parkovanie na nevhodnom mieste. Šokuje ma však jeho návrh aby autá parkovali trochu na tráve. Už len toto nám chýba aby parkovanie na tráve sa stalo štandardom lebo veď "je málo parkovacích miest". Trávnik nepotrebujeme hlavne, že autá budú zaparkované. Nie je málo parkovacích miest len každý by chcel parkovať pred svojou bránou. Ak sa vodičom ťaží prejsť pár metrov peši odporúčam im aby si kúpili dom s parcelou tam budú môcť parkovať rovno pred bránou.
19. jún 2016

Obyvateľ Dúbravky

Tiež neuznávam parkovanie na tráve ale tá ulica je úzka a proste je to nebezpečné, dve autá sa tam vedľa seba nevojde, určite je lepšie trochu vyriešiť bezpečnosť prejazdu tejto ulice a keď kompetentný to nerieši tak aspoň ľudia keby to napchali čo najviac na kraj aspoň kúskom na ten obrubník aj to by pomohlo. Kúsok trávy zničenej na úkor bezpečnosťi som len navrhol, keďže sa s tým nič nerobí.
24. jún 2016

Ibolya

Nemyslím si, že riešením by bolo parkovanie "trochu na tráve". Takéto nabádanie by bolo precedensom v parkovaní. Riešením by bolo neparkovať na miestach na ktorých to nie je povolené kde by prejazd ostatných áut nebol bezpečný. Vodiči si však vždy nájdu výhovorku prečo musia parkovať práve na tom mieste. Keby polícia chodila s otvorenými očami a keby za niečo stála "vychytala" by takéto úseky a keby bola nekompromisná bol by väčší poriadok v parkovaní. Majitelia áut nevedia pochopiť, že priestor v Dúbravke sa nedá nafúknuť a miestny úrad môže riešiť iba v rámci svojich možností.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania