Vyhradene parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený

Pred panelakom na adrese Hanulova 3 su vyznacene parkovacie miesta na ktorych vsak nikdy nestoja auta s SPZ uvedendymi na zvyslom dopravnom znaceni. Je problem ze tato znacka je neaktualna alebo tieto miesta nie su zaplatene a teda nie su vyhradene?

24. február 2018

Odpoveď samosprávy

Základné informácie o parkovacích miestach, vrátane toho či je alebo nie je konkrétne parkovacie miesto vyhradené uvádzame v samostatnej mapovej aplikácii na našom webe v časti o vyhradených parkovacích miestach. Treba trošku počkať pri naťahovaní mapových podkladov a po kliknutí na parkovacie mesto sa zobrazia detaily.
https://www.dubravka.sk/sk/Potrebujem-vybavit/Uzemny-rozvoj-a-zivotne-prostredie/Parkovanie/nova-organizacia-vyhradeneho-parkovania.html

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
27. február 2018

Vladimir

Pan Bagar
a ak podla tej mapy tie cisla nesedia a parkuju tam ine auta s inou SPZ?
Dakujem
28. február 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za upozornenie. Požiadam kolegyne z referátu o preverenie tejto konkrétnej situácie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
28. február 2018

Odpoveď samosprávy

Takže po preverení je situácia nasledovná: na Hanulovej 3A je jedno vyhradené parkovacie miesto- box č. 2,, EČV BA218RV je staré, užívateľ boxu oznámil zmenu, ale nezmenil si to na tabuli, opäť ho vyzveme k vykonaniu zmeny.
Boxy č. 1 a 3 sú voľné, užívatelia neodstránili tabule s EČV, dnes sme ich prelepili aby bola zrejmá situácia aj nezainteresovaným. V rámci reorganizácie parkovania v Dúbravke toto staré značenie (ktoré je majetkom žiadateľa o o VPM) postupne odstraňujeme a nahrádzame našim vlastným značením, s ktorým sa nám podstatne jednoduchšie pracuje.



Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania