Podnet k plánovanej rekonštrukcii Hanulovej ulice 2018

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Obyvateľ Dúbravky 11. decembra 2017

Som rád, že sa plánuje oprava vozovky na obojsmernej Hanulovej ulici ale to nie je jediný problém. Hlavný problém je parkovanie a že ša tu roky porušuje zákon o cestnej premávke, je to obojsmerná ulica ale šírka jazdných pruhov je ledva 2 metre. Podľa zákona každý jazdný pruh by mal mať 3 metre. Bolo by potrebné vytvoriť parkovacie boxy betónovými dlaždicami na krajoch aby boli zachované parkovacie miesta a zlepšila sa prejazdnosť, bezpečnosť. Parkuje sa tu halabala bez pravidiel v neprehľadnej zákrute.
Pozrite si prosím všetky fotky. Ďakujem

11. december 2017

Dúbravčan

Je naozaj nevyhnutné, aby sa situácia na tejto ulici riešila. Zákon by mal byť taktiež dodržiavaný a mám za to, že ním stanovená minimálna šírka jedného jazdného pruhu (3 metre) má význam. Viac krát som sa o tom presvedčil na vlastnej koži, kedy som bol na tejto ulici vystavený nebezpečnej situácii, nakoľko tade prechádzam každý deň. Oprava/výmena povrchu je nevyhnutná, ale treba myslieť aj na mierne rozšírenie cesty/parkovacích miest pozdĺž.
13. december 2017

Odpoveď samosprávy

Na včerajšom miestnom zastupiteľstve bolo schválené čerpanie úveru vo výške 100 000 EUR ako samostatná položka na riešenie kritickej situácie s parkovacími miestami na Hanulovej ulici v roku 2018.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
17. december 2017

Anonymný užívateľ

Vidím , že porušovanie zákona "zastaviť a stáť" v zákrute mestskej polícii nič nehovorí!
23. august 2018

Obyvateľ Dúbravky

Nemožné sa stáva skutočnosťou od 21.8 sa robia úpravy parkovacích plôch na Hanulovej. Zatiaľ sa robí len na jednej strane. Dúfame že to bude stačiť na dostatočnú šírku cesty pre obojsmernú prevádzku. Počiatočné nadšenie je veľké, sme zvedaví na výsledok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania