Bohom zabudnuta ulica

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení
meno
Peter 12. novembra 2014

Dobrý den,

myslím , že aj v mene iných obyvateľov Družobnej ulice v Podunajských Biskupiciach píšem tento podnet. Bohom , starostom zabudnutá ulica bez chodníkov , bez spomaľovačov (na ulici je povolená rýchlosť 40 km/h ktorá sa samozrejme nedodržiava) tie spomaľovače ktoré tam boli sú preč. Navyše na ulici nie je chodník a vozidlá smerujúce na smer Rovinka a z Rovinky nám ohrozujú nás a naše deti. Po ulici sa s veľkou rýchlosťou premávajú nákladné vozidlá aj napriek tomu , že ich vjazd na ulicu je s výnimkami zakázaný.Pani starostka , prosím Vás dajte vykonať všetko potrebné...

PS: Navyše posledné tri dni na ulici nefunguje verejné osvetlenie - že by šetrenie pred voľbami?

Ďakujeme

Obyvatelia Družobnej ulice

12. november 2014

Eva Benyoova

Ďakujem za podnet, na Družobnej ulici sa bude pokračovať s výstavbou kanalizácie, obnovením povrchu vozovky v celej šírke s obrubníkmi a potom s výstavbou chodníka. Čo sa týka Vášho podnetu na rýchlosť áut a prejazdu nákladných áut, posielame podnet na políciu. Verejné osvetlenie spravuje f.Siemens, poruchu sme nahlásili (02/63810151 poruchová služba).
S úctou
Alžbeta Ožvaldová
12. november 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet,

na Družobnej ulici sa bude pokračovať s výstavbou kanalizácie, obnovením povrchu vozovky v celej šírke s obrubníkmi a potom s výstavbouchodníka. Čo sa týka Vášho podnetu na rýchlosť áut a prejazdu nákladných áut, posielame podnet na políciu. Verejné osvetlenie spravuje f.Siemens, poruchu sme nahlásili (02/63810151 poruchová služba).

S úctou

Alžbeta Ožvaldová
12. november 2014

Robert

Dakujem za odpoved. To znamena , ze spomalovace sa nebudu riesit? Rychlost vozidiel na ulici policia riesit nedokaze. Pochybujem , ze tam budu stat denne a merat rychlost. Toto je potrebne urobit stavebnymi upravami.
12. november 2014

samo

pravda
13. november 2014

Vierka

Pani starostka , my nemáme na ulici ani privedený internet ani káblovú televíziu a to žijeme v Bratislave a v 21 storočí! Mestskej časti chýba v tomto smere absolútne koncepcia. Chodníky ešte nie sú , ako píše Robert autá chodia neprimeranou rýchlosťou a navyše si cez nás robia skratku CPčkári.
Bez spomaľovačov si z našej ulice spravili "pretekári" ideálne rovnú závodnú dráhu. Na Družobnej by mala pribudnúť dopravná značka "Prejazd zakázaný!". Mestského či štátneho policajta som tu ešte nevidela. Zabudli ste veru na nás.
13. november 2014

samo

ona žije v 20.!
13. november 2014

Vandriak

Na Družobnej ulici podľa projektu organizácie dopravy je umiestnené dopravné značenie IP 8 a dopravné zariadenie typu cestného spomalovača na dvoch miestach predmetnej komunikácie. Referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva tunajšieho úradu toho času neuvažuje o opravu poškodených častí, z dôvodu budovania kanalizácie v blízkej dobe. Po spätnej úprave povrchu vozovky sa bude dopravné zariadenie obnovovať. Rozšírením počtu cestných spomalovačov, na Družobnej ulici, sa bude referát ŽP,OaCH zaoberať, kde bude potrebné vypracovať projekt, predložiť na prerokovanie v operatívnej komisii pre určovanie dopravných značení a dopravných zariadení Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy.


s pozdravom

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
13. november 2014

Odpoveď samosprávy

Na Družobnej ulici podľa projektu organizácie dopravy je umiestnené dopravné značenie IP 8 a dopravné zariadenie typu cestného spomalovačana dvoch miestach predmetnej komunikácie. Referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva tunajšieho úradutoho času neuvažuje o opravu poškodených častí, z dôvodu budovania kanalizácie v blízkej dobe. Po spätnej úprave povrchu vozovky sa bude dopravné zariadenie obnovovať. Rozšírením počtu cestných spomalovačov,na Družobnej ulici, sa bude referát ŽP,OaCH zaoberať, kde bude potrebné vypracovať projekt, predložiť na prerokovanie v operatívnej komisii pre určovanie dopravných značení a dopravných zariadení Magistrátu hl. mesta SR Bratislavy.

s pozdravom

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
20. marec 2016

Peter

Dobry den pani Ožvaldová,

tak chodniky ani po dvoch rokoch nikde , spomalovace iba dva na kilometrovu rovnu cestu trochu malo nie? Iba auta skracujuce si cestu smerom na rovinku azdia rychlejsie. Inak sa nezmenilo nic. A vy ste opat starostka.
21. september 2018

Peter

Práve demontujú jediný spomaľovač na kilometer dlhej ulici , najmä mimobratislavský vodiči si možu dávať preteky. Otrasné , pani starostka bodaj by Vám chodili pred Vašimi neďalekými domčekmi...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania