Nedostatočné osvetlenie a parkovanie obmedzujúce chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
bodliaková 17. novembra 2014

Na ružinovskej 1 je sú chodci obmedzovaní prestavbou bývalého internátu,ktorá prebieha aj v nedeľu aj vo sviatok .Je potrebné slalomovať v úzkej uličke,ku ktorej sa nedá dostať ani cez chodník,ked´že na ňom často bezohľadne parkujú autá.V nedostatočne osvetlenom priestore je vysoká pravdepodobnosť,že nejaký úbohý chodec spadne a príde k úrazu.

19. november 2014

DJ Klovatina

Asi takto si neďaleko sídliacia poriadková polícia OR PZ BA II (doslova len o pár krokov ďalej) predstavuje poriadok v Ružinove. Detto na najbližšom chodníku pred priechodom (asi 20-30 metrov od tohto miesta), kde parkujú autá nacvakané vedla seba, že chodec má problém sa cez ne pretlačiť, a keď sa prepasíruje ďalej, tak tam ešte stoja a jazdia ďalšie. S takýmto arzenálom zamestnancov, zmenu k poriadku v Ružinove nečakajte.
Bezohľadne parkujúce autá po chodníkoch na každom meri štvorcovom, a keď ich za 1-2 roky zničia, tak aj pomrieme než by sme sa dožili ich opravy - renovácie-rekonštrukcie. Lebo tu sa na také opravy čaká 40-50 rokov.
30. november 2014

koloman pačmuha

Na tomto chodníku si pravidelne odstavujú po celej jeho šírke svoje vozidlá zamestnanci (či podnikatelia) z prilahlého zverolekárskeho zverimexu a z autosúčiastkového Finalmontu. Asi im podnikanie príliš neprekvitá, a tak si už nemohli prenajať jeden parkovací pľac, z mnohých ktoré sú pri tejto budove z oboch strán. alebo len nechceli.
Ani na parkovanie pri Lidli by nemali (platenie po 1. hodine odstavenia), ani MHD by chodiť nemohli. Lebo to už nie je na 5 krokov od ich vstupných dverí. Tak im to predsa naša polícia a samospráva z neznámych príčin, už nejak odtoleruje (ako vidíme celé roky).
01. december 2014

k.pačmuha

Aj tie bezbariérové vstupy-nájazdy na chodník sem boli asi špeciálne robené pre autá z Finalmontu a zverolekára z Vetcentra (podľa ich výkladu a stáleho správania), nie preto, že chodník má všeobecne po celom svete a Európe patriť chodcom, vrátane vozíčkarov, starých ľudí, kočíkarov, skupinky idúce vedľa seba,... nie však v hlavnom meste SR Bratislave a v ospevovanej vraj najlepšej štvrti na život - Ružinove. Ďakujeme pekne za takéto "naj" bývanie.
Vážení verejnoprospešní, postavte -posielajte na takéto miesto policajta, denne tu vyzbiera aj 5x pokutu od rovnakého auta, k tomu od ďalších tu sa striedajúcich. A zakrátko budú chodníky vyčistené od škodnej, len tu niekto musí začať dozerať na miestny poriadok.
02. december 2014

gudrun eisenštuk

naozaj by s tým mohla polícia niečo robiť,človek sa tadial prediera v tme daždi blate,tí parkovníci sú čím dálej tým drzejší.Vzdialenosť policajnej budovy je odtial ani nie minúta,tak naozaj-pod sviečkou-políciou -je najväčšia tma
02. december 2014

gudrun eisenštuk

naozaj by s tým mohla polícia niečo robiť,človek sa tadial prediera v tme daždi blate,tí parkovníci sú čím dálej tým drzejší.Vzdialenosť policajnej budovy je odtial ani nie minúta,tak naozaj-pod sviečkou-políciou -je najväčšia tma
03. december 2014

zlavadna

Koľké prekvapenie,podnet neriešený,ved´načo.Platy idú,zvolení sú,načo niečo riešiť.Už je to trápne
03. december 2014

Elemér Sútok

Povinnosti a pracovnú náplň majú roky zákonmi určenú,
no to je tak - keď chce každý sedieť aj v rozpore so svojím poslaním v teple kancelárií, áut a pri "iných úlohách" (na ďalších 3-10 platených miestach, 3-hodinových "pracovných obedoch"), ktorých prínos občan na ulici nevidí....
Tak asi potrebujeme zriadiť ďalšie 4 inštitúcie, aby sme tu mohli za verejné prostriedky (za desiatky miliónov) pozamestnávať ďalšie tisíce aj zápolných dosťahovalcov, dochádzačov, aby konečne bol niekto pri dennom výkone práce aj v teréne, v každom rajóne, ktoré už teraz majú všetci pridelené.
http://www.ruzinov.sk/sk/stranky/view/cistota-a-poriadok
http://www.minv.sk/?informacie-1
http://mestskapolicia.bratislava.sk/vismo/dokumenty2.asp?id_org=700011&id=1021&p1=1021
http://www.bratislava.sk/zastupitelstvo/os-11010938/p1=11050084
http://www.region-bsk.sk/oblasti.aspx
...
Čím viac ich tu bude, tým menej sa v tom budú sami vyznať, ohadzujúc sa vzájomnými výhovorkami, čo im nepatri, a preto sa nechcú a nebudú v ničom činiť..
Však tu nie je ani každodenný, ani občasný dohľad nad verejným poriadkom, ani priebežná a výstupná kontrola erárnych prác, ani výjazd NIKOHO na miesto po upozorneniach.
Keby takto fungovali inštitúcie, organizácie a erárni zamestnanci v Rakúsku či Nemecku ako v Ružinove, Bratislave... tak tam majú rovnakú katastrofu a zmar na každom kúsku životného priestoru, ako my tu už desaťročia.
07. december 2014

k.pačmuha

Zverolekárovo červené Clio tam stojí cez pracovné dni dlhodobo pravidelne, policajtov asi od žiadanej činnosti ochrany poriadku, odplašia modré krížiky za sklom - akože lekár=zverolekár. Preto nám môže stále beztrestne ničiť ružinovské chodníky a zavadzať na nich. Lenže toto nie je vozidlo s právom prednostnej jazdy, ani s právom porušovania pravidiel (zákona o cestnej premávke). Nemá tu čo hľadať. Vyjazdený chodník im treba dať k náhrade, nechať opraviť a ultimatívne zakázať tam používať a odstavovať autá.
08. december 2014

koloman

Zverolekár(ka) - zvero-opatrovateľ(ka) sa tu správa ako zákerné teritoriálne zviera.
10. december 2014

oopicamakak

predmetný zverolekár rovná sa osoba z východu nechvalne známa kauzou konfliktu s bratislavčanmi,ku ktorým sa neúctivo vyjadroval,zabúdajúc ,kde sa živí....
10. december 2014

oopicamakak

predmetný zverolekár rovná sa osoba z východu nechvalne známa kauzou konfliktu s bratislavčanmi,ku ktorým sa neúctivo vyjadroval,zabúdajúc ,kde sa živí....
17. december 2014

dodekandron

firma finalmont sa už tuším po rokoch (aj parkovania na tomto chodníku) poberá preč, niekto nový sa možno do opusteného priestoru presídli, zverina ostáva, problém sa autami na chodníku ostáva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania