Rybničná-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
HK 29. marca 2022

Prosím o opravu Rybničnej od KJG a zjazd na Púchovskú (II/502) a aj Púchovskú od odbočenia na Rybničnú po diaľnicu. Komunikácie sú v dezolátnom stave, po výstavbe D7 ešte viac. 20 rokov sa na moste Rybničnej a zjazde na Svätý Jur premaľovávajú dopravným značením diery, výtlky a praskliny v asfalte. Týmto smerom nechodí MHD a tak to nemá prioritu? Prosím vyfrézovať a položiť nový asfalt. Idú voľby, tak sa hádam aj obyvatelia okresu Pezinok dočkajú slušnej komunikácie. ďakujem

29. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
30. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
30. marec 2022

Jardo Mladší

Na Rybnicnej kopa firiem platí dane a nie je tam ani obyčajný chodník!!!cesta úzka,bez krajnic!Teraz sa opravovala cesta vo vinohradoch v predimenzovanom stave,stacilo 3metre a nie ako keby to bola cesta 1 triedy. Vyhodené peniaze. A to že roky nie je vyznačený prechod pre chodcov na vetve z nadjazdu smer Jur kde ide chodník na zastávku bus pod nadjazdom nikoho netrápi.
21. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

týmto by sme vás chceli informovať, že uvedený úsek Rybničnej ulice bude navrhnutý na zaradenie do plánu opráv, plán opráv vždy na nasledujúce obdobie je zverejňovaný na stránke hl. mesta SR Bratislavy.

Z hľadiska hodnotenia stavu mostného objektu sú prioritnejšie opravy iných jeho častí na ktoré je vypracovaná projektová dokumentácia. Vzhľadom na špecifičnosť mostnej konštrukcie objektu bude oprava zaradená do plánu opráv podľa výšky pridelených finančných prostriedkov pre pre údržbu a opravy mostných objektov.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. november 2022

Martin Uváček

Aký je ďalší postup v tejto veci. Zaradil sa úsek do opráv na na rok 2023? Je to už veľmi urgentné.
25. november 2022

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania