Rybničná cesta v katastrofálnom stave

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 07. februára 2013

Rybničná cesta je v katastrofálnom stave, bol by som veľmi rád, aby sa tie výtlky a jamy čo najskôr zaliali asfaltom. Bližšie foto je zbytočné musel by som nafotiť x-fotiek, tých jám je tam naozaj dosť. Tí čo tade jazdia, to určite poznajú. Ďakujem za skoré vyriešenie podnetu.

09. február 2013

Jana

Súhlasím. S tým súvisí aj neudržiavanie a dostatočné neprehlbovanie kanálov popri ceste/dokonca sú ukončené/, ktoré rýchlo odvádzali vodu z topiaceho sa snehu. Dnes sú tam stojace vody končiace v pivniciach obyvateľov. A vraj vinárska obec ! A to ešte ani neviete, kde vôbec obec začína - nevíta vás svojim označením. Kanály popri ceste boli v minulosti dostatočne hlboké, krajnice označené stĺpikmi, zákruty a kanály vyčistené od náletových kríkov. Ísť tade peši, alebo bicyklom neodporúčam !
13. február 2013

Marco

Asi sa caka na nejaku smrtelnu nehodu
20. február 2013

Michal

Vcera vecer som na Rybnicnej (v smere z Race do Vajnor) na vytlku sekol pneumatiku a skrivil disk. Budem ziadat od Magistratu kompenzaciu skody.
20. február 2013

Dušan

To este stale nie je zaliate??????????????????
24. február 2013

Dušan

Žiadam okamžite opravenie daného úseku, sú tam jamy, ktoré ohrozujú bezpečnosť ľudí a plynulosť cestnej premávky. Na moste v smere na Račiansku je taká obrovská jama, že ak tú trafíte, môžete si hľadať koleso niekde po ceste a potom môže z toho vzniknúť taká kolízna situácia, že Vám až príde zle. Ak by sa tam niečo podobné stalo, tak budem prvý svedok, ktorý dosvedčí stav tejto komunikácie, aj keď na ňu upozorňujeme už niekoľko týždňov!!!!! Samozrejme účet za opravu podvozku doručím.
PS: ešte ma zaujíma logický argument, prečo ste v zime kreslili čiary pre cyklistov za desiatky tisíc EUR, keď sú tu "cesty" ako v ALBÁNSKU???
27. február 2013

Sona

Vcera vecer ked som sla potme smerom na dialnicu tak som skoro havarovala a to tade chodim pomaly lebo orientacne viem kde su kratery a jamy. zabieleho dna. uplne sa cudujem ze tade stale mozu chodit kamiony, ta cesta by mala byt kvalifikovana ako zivotu nebezpecna.
27. február 2013

Vladimir V.

Tak tuto cestu jazdim do prace kazdy den a je to cista katastrofa, zial neexistuje ziadna ina moznost, aby som sa dostal do prace bez toho, aby som nemusel obchadzat "celu Bratislavu" TENTO USEK VAZNE OHROZUJE BEZPECNOST LUDI A PLYNULOST CESTNEJ PREMAVKY!!!! Ziadam Vas o okamzitu opravu uvedeneho useku, nakolko v niektorych miestach sa vytlku vyhnut neda vobec...Verim, ze Vam tato zivotu nebezpecna cesta ani zdravie ludi, kt. po nej prechadzaju nie je lahostajne a opravite ju v kratkom casovom horozinte. DAKUJEM
01. marec 2013

Dušan

Tak dokedy budeme cakat na opravu??? Alebo cakame na vaznu dopravnu nehodu??? Ale ignorancia Vam ide skutocne skvele... hanba, toto uz nie je ani Albansko, uz ani neviem k comu to mam porovnat... hanba, hanba a este raz hanba. Mesiac je skoro prec a stale nic? Ste normalni? Chodte sa tade previezt ak si myslite, ze je to OK, ale varujem na vlastne riziko... a ukazete mi ako sa tade ma jazdit, alebo lepsie vznasat...
05. marec 2013

Stevo

Skoda reci, s...u na to, prajem kompetentnym, aby sa tade vozili na vlastnych autach kazdy den... Skoda, ze je v tomto state uz vsetko rozkradnute a potom nie su peniaze na zakladne veci... je mi zle.
09. marec 2013

Znechuteny

Tak ako dlho este budeme cakat, je to tam rozjeb...e statocne... tak este ako dlho pani???
25. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v prílohe zasielame fotografiu, dokumentujúcu opravu Rybničnej Magistrátom hl. mesta Bratislavy, konkrétne problematického úseku "šikana" .

S pozdravom

Ing. Ján Mrva, starosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania