Karloveská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
PRAVO REZIDENTA 23. apríla 2022

Pre opakovany problem z nevybudovanym stojiskom na kontajnery v lokalite Karloveska 24-30 a prilahlych nevysporiadanych pozemkov na budovanie stojiska, ziadame obec/mesto o tuto velkokapacitnu realizaciu kontajnerov.
Riesenie je pre viacej bytoviek a vchodov ako to je pri OD Centrum. etc.

23. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. apríl 2022

Michal K.

vazeny pan PRAVO REZIDENTA, tato tema Vam uz bola vycerpavajuco vysvetlena v podnete:
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/137755/karloveska-neporiadok-a-odpadky-neporiadok-vo-verejnom-priestranstve

- kontajnerove stojisko si musia vybudovat vlastnici bytoveho domu (domov) na vlastne naklady, obec len pomoze najst a poskytnut vhodne miesto. musite sa obratit so ziadostou priamo na mestsku cast.
27. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

opakujeme opakovane, na uvedenom mieste.lokalite nie su pozemky na to urcene, preto ziadame mesto aby zabezpecilo centralne stojisko tak ako pri pochode OD CENTRUM...

proste pozemky nie su...zistene, specatene, potvrdene...jedine pozemky patriace majitelom pozemkov pod bytovkami bytovkami su na ceste a el. trati.. tam to mozme realizovat pan MK?
27. apríl 2022

Michal K.

vazeny pan PR. zjavne tu dochadza k nedorozumeniu. vo svojich dvoch podnetoch ziadate samospravu o vybudovanie stojiska, nie o vytypovanie pozemku. miestny urad Vam jasne odpovedal, ze stojiska nemoze bytovym domom budovat, ale Vam pomoze najst vhodne miesto. mate sa spolu so svojim spravcom domu obratit priamo na nich. nevidim preto zmysel otvarania dalsich podnetov na rovnaku temu.
28. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

opakovane uvadzam ze uz boli snahy o vybudovanie stojiska a zistilo sa ze nie su vhodne pozemky, pre el. siete, kanalove trate. etc. etc. proste nieje miesto a preto obec, mesto ma riesit inak tuto situaciu, ktoru nemame moznosti riesit, iba ak si postavime stojisko na kolajisku alebo na ceste tam su volne pozemky.. ale dokookols sa tu budeme tocit.. vas postoj nezainteresovaneho a alibizmus obce /mesta..
02. máj 2022

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

pri tomto podnete bola odhalená duplicita a daný problém je riešený aj pod nasledovným podnetom:

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/137755/karloveska-neporiadok-a-odpadky-neporiadok-vo-verejnom-priestranstve

Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý a touto cestou Vás prosíme o smerovanie ďalšej komunikácie ohľadom daného problému na vyššie uvedenú adresu.

Ďakujeme za pochopenie.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
10. jún 2022

PRAVO REZIDENTA

kedze podnet v inom podnete bol vasou iniciativou uzavrety

tento podnet zdaleka nie je uzavrety..

pozadujeme vybudovanie kontajneroveho stojiska ako ho uvadzame v podnete..

vasa praca administratora je smerovanie poziadaviek a nie si robit vlastne uzavery s vasou

vedomostou vo veci

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania