Neprechodny chodnik na Boldockej

Zodpovednosť za riešenie: Senec

V riešení
meno
Petra Strigačová 18. decembra 2014

Dobrý deň!
Už veľmi dlho čakáme na riešenie katastrofálneho stavu chodníka pred firmou Lavisi na Boldockej ulici, približne v jej polovici. Permanentne je tam blato a plno vody, ak prechádzate s kočíkom, sme vždy špinaví, akoby sme išli cez pole:( tento zúfalý stav chodníka určite súvisí s činnosťou firmy, ktorá sídli na tomto mieste, a preto ma zaujíma, dokedy ešte budú chodci musieť brodiť blatom, resp. kalužami na tejto ulici.
ďakujem za odpoveď, a dúfam, aj nápravu tohto niekoľkoročného problému...

22. december 2014

Odpoveď samosprávy

Oprava chodníka na celej Boldockej ulici sa doteraz nerealizovala z dôvodu avizovanej rekonštrukcie plynovodu Slovenským plynárenským priemyslom (plynovod sa nachádza presne pod kritickým úsekom chodníka). Do doby zahájenia rekonštrukčných prác na plynovode mesto vykoná nutné opatrenia, aby bol chodník priechodný.

Mestský úrad, Senec
22. december 2014

Hana

skoro ako odpoved na uzemny plan...vzdy sa nasiel dovod preco ho neschvalit...az sme sa dopracovali do stadia ake mame v nasom meste dnes...
27. december 2014

OBČAN

Kedy sa dorobí pri parkovisku na ul.SNP napr.Prechod o čom pán CERE KAROL vie A KEď TAM NIEKOHO NáHODOV ZRAZí AUTO čI PáN CERE VIE A BUDE TAKý A POVIE žE ON O TOM VEDWEL.
19. január 2015

Martina

OBČAN navrhujem tento prechod dať ako nový podnet a možno mesto po niekoľkých výzvach sa konečne rozhýbe alebo si budeme musieť počkať kým tam príde k nehode a až potom sa niečo začne riešiť.
27. marec 2015

Jan

priechodnost zabezpecena ,definitivna podoba chodnika bude zrealizovana po rekonstrukcii plynovych rozvodov na uzemi mesta.
J.G.-MsÚ
27. marec 2015

petra strigacova

dakujeme za riesenie, momentalne sa konecne da hovorit o chodniku a nie tankodrome, na vsetky buduce zlepsenia sa uz teraz tesime:)
24. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Priechodnosť zabezpečená, definitívna podoba chodníka bude zrealizovaná po rekonštrukcii plynovych rozvodov na uvedenej ulici.

mesto Senec
19. október 2015

Michal Liptak

Mne sa to vyasfaltovanie nepozdavalo hned po realizacii..
19. október 2015

Petra Strigačová

asi tak....clovek to na pesi takmer neprejde....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania