Nefunkčné osvetlenie na konci Exnárovej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Anna Klanduchova 29. decembra 2014

Dobry den, chcem upozornit na nefunkcnu lampu na uplnom konci Exnarovej hned vedla autoskoly. Tato lampa je uz hrdzava a dlhodobo nesvieti a v Siemense ma informovali, ze tato nie je v ich sprave a treba sa teda obratit na Magistrat. Vopred dakujem za pomoc pri sfunkcneni tohto osvetlenia, resp. dobudovania noveho, nakolko v uvedenej oblasti je taka tma, ze clovek si skutocne nevidi pod nohy a ked k tomu priratame vskutku katastrofalny stav tejto komunikacie, je pre chodcov vecer velmi nebezpecne sa tu vobec pohybovat.

13. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Po preverení skutočností uvedená lampa nepatrí ani do správy mesta a domnievame sa, že bola vybudovaná na náklady súkromného vlastníka (autoškoly?).

Oddelenie vzťahov s verejnosťou a marketingu
13. január 2015

Anna Klanduchova

Dobry den, dakujem pekne za odpoved. Bolo by pripadne mozne dobudovat v tejto casti jednu lampu? Nakolko v smere od zastavky na Mlynsku luhy nie je v tejto casti vobec ziadne osvetlenie a clovek si skutocne nevidi ani pod nohy:( Dakujem vopred za pomoc. Klanduchova
26. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopĺňame odpoveď, že Hlavné mesto takéto investície nemá v pláne, je to však otázka rozpočtu, ktorý na každý rok schvaľujú poslanci Mestského zastupiteľstva. Resp. je potrebné nájsť investora, ktorý to vybuduje a odovzdá mestu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
26. január 2015

Anna Klanduchova

Dobry den pan Papajcik, dakujem za odpoved. Nebola som jedina, kto tu uz poslal podnet ohladom tohto konkretne chybajuceho osvetlenia, takze predpokladam, ze viaceri obyvatelia, ktori tadial prechadzaju to skutocne povazuju za problem. Rozumiem Vasmu stanovisku, no pride mi skutocne smutne, ze obcania odvadzajuci dane nemaju narok ani len na obycajne osvetlenie v mieste, aby mohli bezpecne prejst domov. A to byvame v Hlavnom meste..
08. január 2016

Anna Klanduchova

Chybajuce osvetlenie na konci Exnarovej

Dobry den, na konci Exnarovej ulice pri autoskole dlhodobo chyba akekolvek verejne osvetlenie. Lampa je na zastavke MHD Astronomicka a dalsia lampa je az pri prvom dome na ulici Mlynske Luhy, takze tento usek chodec prechadza v uplnej tme. V predoslom odbobi ste mi na tento podnet odpisali, ze zial, na lampu nie su momentalne peniaze v rozpocte mestskej casti, verim, ze za ten cas, sa uz peniaze na jednu obycajnu lampu mohli najst. Dakujem vopred za vyriesenie tohto dlhodobo odkladaneho problem.
02. jún 2016

Anna Klanduchova

Chýbajúce osvetlenie na Exnárovej pri autoškole

Dobrý deň, rada by som opäť nadviazala na môj predošlý/neriešený podnet, týkajúci sa chýbajúceho osvetlenia na Exnárovej ulici. Posledná informácia, ktorú som obdržala z magistrátu bola, že v rozpočte nie sú vyčlenené peniaze. Zdá sa mi priam neskutočné, že mesto nie je za niekoľko rokov schopné vyčleniť nájsť na zabezpečenie JEDNEJ LAMPY. Ako som už uviedla, prechod touto časťou ulice je po tme nebezpečný nakoľko v mieste sa nenachádza žiadna lampa a teda celú časť cesty medzi zastávkou Astronomická až po najbližší dom na Mlynských Luhoch musí absolvovať chodec po tme. A to naviac po bočnej časti vozovky, ktorú ani nemožno nazvať chodníkom, nakoľko nie je od vozovky nijakým spôsobom oddelený, teda chodec môže len dúfať, že auto ho zbadá včas..Verím, že situáciu prehodnotíte. A.Klanduchová
24. apríl 2017

Anna Klanduchova

Žiadne osvetlenie pri autoškole na Exnárovej

Dobrý deň, rada by som opäť pripomenula absenciu osvetlenia na ulici Mlynské Luhy (hneď pri autoškole Exnárova). Je tam stará nefunkčná lampa - v minulosti ste mi viackrát odpísali, že lampa nepatrí pod správu mesta ani Siemensu a je v rukách súkromnej osoby. Na moju otázku, či môže mestská časť dobudovať jednu lampu v tom mieste, mi bolo 2x povedané, že momentálne na to nemáte vyčlenené prostriedky v rozpočte. Na moje ďalšie otázky emailovou komunikáciou na mestskú časť pre niekoľkými mesiacmi, som, žiaľ, odpoveď nedostala. Rada by som sa teda informovala, kedy konečne budete schopní vyčleniť si peniaze v rozpočte na dobudovanie jednej funkčnej lampy na tomto mieste, aby chodec nemusel v 21. storočí nosiť so sebou v Ružinove baterku..ďakujem vopred za odpoveď.
10. január 2018

vlaDyka

Nefunkčné verejné osvetlenie

Prechod medzi ulicami Ružinovská a Mlynské luhy je v úplnej tme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania