Vozidlo stojace v krizovatke na Panonskej ceste

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
migel001 05. januára 2015

Uz niekolko tyzdnov registrujeme nepretrzite odstavene auto v krizovatke na Panonskej ceste (predajna aut Autopolis a McDonalds). Pred sviatkami som to hlasil aj Mestkej policii, ale nic s tym nespravili. Auto akoby stalo v krizovatke tvaru T, avsak na danom mieste je vyznacene radenie pred krizovatkou - pre odbocenie dolava a smerom rovno. Vozidlo blokuje cely pruh smerom rovno.Vznikaju tu nebezpecne situacie, kedze odstavene auto sa objavi zrazu po vyjazde zo zakruty alebo ked chcu auta odbocovat dolava a dalsie ist rovno. Prosim o urychlene riesenie.

16. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

požiadali sme políciu o vyjadrenie. Z fotografie nie je možné vyhodnotiť situáciu a zároveň iba polícia môže v prípade porušenia dopravných predpisov konať. Je preto vždy potrebné sa obrátiť na nich na č. 159 - Mestská polícia, resp. na štátnu políciu.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
16. január 2015

migel001

Vaz. p.Papajčík. Dakujem za radu, ktorou som sa samozrejme riadil aj bez toho, aby ste mi to povedali. Asi ste si neprecitali cely moj podnet => "Pred sviatkami som to hlasil aj Mestkej policii, ale nic s tym nespravili."
22. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po preverení tohto podnetu hliadkou OS MsP bolo zistené, že predmetné vozidlo tu už nestojí a taktiež na komunikácii nie sú vyznačené jazdné pruhy.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
22. január 2015

migel001

To, ze jazdne pruhy nie su udrziavane spravcom komunikacie neznamena, ze tam nie su. Povedal by som, ze su tu v lepsom stave-lepsie viditelne, ako vodorovne dopravne znacenie na inych miestach v Petrzalke.
Tymto som zaroven aj dostal odpoved, preco MsP na moj podnet nedala vozidlo v decembri vozidlo odtiahnut. Museli sa istit, kedze jazdne pruhy su tu slabsie viditelne...No comment
22. január 2015

migel001

Myslim, ze to mozme uzavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania