Brnianska-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Mgr. Blanka Hajniková 19. mája 2022

Sme Centrum pedagogicko-psychologického poradenstva - školské zariadenie, ktoré poskytuje poradenské služby klientom MČ Staré Mesto - deťom, žiakom študentom MŠ,ZŠ a SŠ. Nezmyselne nám tu na ceste bola vyznačená cyklistická trasa po obidvoch stranách úzkej jednosmernej cesty. Naši klienti nemajú kde parkovať, my ako zamestnanci tak isto,. Máme tu nezmyselné značenie zákaz státia. Nachádza sa tu aj MŠ, kde rodičia majú asi deti vyhadzovať za jazdy. Poprosíme Vás o urgentné riešenie značenia a vyhradenie parkovania pre školské zariadenia, ktoré nám podľa platnej legislatívy patria. A nepreháňajme tu zbytočne mestskú políciu, ktorá má určite dôležitejšie veci na starosti.

19. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
19. máj 2022

Michal

Ako obycajne. Zbytocny prazdny nevyuzivany cyklopruh.
20. máj 2022

Common Ennemy

jediná cyklotrasa smerom na Dúbravku Lamač nemáte dvor na parkovanie? žiaľ v starom meste bývajú problémy s parkovaním. ja naopak žiadam o zachovanie cyklotrasy keďže nadväzuje na cyklotrasu vedúcu až na harmincovu.
22. máj 2022

Michal

Na bicykli mozte ist po ceste aj ked nie je namalovany cyklopruh.
22. máj 2022

Tomáš

Ľudia, ktorí preferujú osobnú dopravu pred MHD a cyklo by nemali robiť pedagogicko-psychologické poradenstvo. Niet divu že deti majú problémy keď ich neschopní rodičia všade vozia autom.
23. máj 2022

Markus

Dubova a Pri Habanskom Mlyne nema dost parkovacich miest???
24. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
24. máj 2022

Common Ennemy

Michal: a ak by ste si vyriešili kde uskladníte svoje vozidlá? keď ja viem jazdiť po ceste, tak vaši zákazníci môžu chodiť mhd..
24. máj 2022

Matej

Parkovať 2 metre od vchodu ústavné právo:)) v lokalite stoviek metrov okolo je parkovacích miest dostatok,. ale dúfam v parkovaciu politiku, že už nie dlho zadarmo
27. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v pláne na vyznačenie je jedno, dve parkovacie miesta pred škôlkou (podľa šírkových pomerov). Avšak priamo na rohu škôlky, na ulici Dubová je vyznačený parkovací pás, ktorý je od požadovaného miesta vzdialený 15 metrov.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. jún 2022

Vladimír

Veď za rohom, asi 20 krokov od miesta zostrojenia fotografie je parkovací pás, ktorý nikdy nebol plný. Tam sa nedá parkovať?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania