Lachova-vandalizmus-rušenie nočného pokoja


Uzavretý
meno
Nevyspatý 23. mája 2022

Na Lachovej ulici zo zadnej strany domu je vymennikova stanica v ktorej je krčma a vedla detske ihrisko.
Bežne v piatky a soboty tu máme velky hluk - rodicia piju v krčme, deti sa hraju na ihrisku, kričia a rušia nás velakrat aj do 2-3 hod. rannej!!!
Ked niekto zavolá policiu tak policajti ani nevystupia z auta, iba cez okienko upozornia a ked odidu zábava a hluk pokracuje..
Prosim kompetentných aby problem urychlene riesili a krčmu co najskor zrusili!

23. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
09. jún 2022

Nevyspatý

Jasné NERIEŠENÝ podnet, kedže majitel je kamarát so starostom!!
11. jún 2022

Odkaz pre starostu

Zdravím, podnet sa automaticky zmení na neriešený, keď samospráva do 14 dní nepridá odpoveď. To sa aj stalo, preto je podnet neriešený.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
13. jún 2022

Odpoveď samosprávy

Problémom nedodržiavania prevádzkového času prevádzkami a neprimeraným hlukom v ich okolí nie je problémom len tejto prevádzky , kde je tunajšie veliteľstvo vecne a miestne príslušné konať. Z toho dôvodu je táto problematika riešená príslušníkmi mestskej polície operatívne. Bezodkladne sú preverované podnety od občanov, ktoré sú oznamované telefonicky na linku: "159".
Avšak MsP nemá kapacitné možnosti MsP však nemá dostatočné kapacitné možnosti k okamžitému eliminovaniu všetkých protiprávnych konaní páchaných na verejných priestranstvách. Daný stav jej neumožňuje nepretržitý dohľad nad všetkými kritickými miestami.
V predmetnej veci je možnosť sa obrátiť na Regionálny úrad verejného zdravotníctva, na regionálneho hygienika Ružinovská 8, Bratislava, ktorý je vecne a miestne i príslušný vo veci konať v zmysle Vyhlášky MZ SR č. 549/2007 Z. z. ktorou sa ustanovujú podrobnosti o prípustných hodnotách hluku, infrazvuku a vibrácií a o požiadavkách na objektivizáciu hluku, infrazvuku a vibrácií v životnom prostredí.

Ing. Marta Urbanová
13. jún 2022

Nevyspatý

Pani Urbanová, skopírovali ste si nejaký text a vyriešené, si robíte srandu s regionálnym hygienikom?! a nikoho nežiadame o meranie hluku. A toto je odpoved úradov na Slovensku a posuvať to dalej a nic neriesiť. Čo iné sa dalo čakať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania