Záhradnícka-zvislá značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Katarina 30. júna 2022

Dobry den, v ramci zavedenia parkovacej politiky Ruzinov zapad nam na Zahradnickej 47-51 boli od parku z Jelacicovej vyznacene len 3 parkovacie miesta. Dalsie 3 su stale vyhradene pre firmy. Od hlavnej cesty zo Zahradnickej ulice zaparkovat nemate kde, je tam dokonca zakaz zastavenia. Pricom od parku z Jelacicovej by mohli byt vyznacene minimalne dalsie 4 miesta, kde auta do zavedenia parkovacej politiky zvykli stavat a nikoho neobmedzovali.

Dnes mame osadenu novu znacku Tom Real - na rezervovane parkovacie miesto a s upozornenim ze sa na jednom mieste s tych troch, ktore ostali, bude vyznacovat nove rezervovane miesto.

Je stale mozne si miesto rezervovat? A to dokonca pre firmu? Nemali by ste brat do uvahy, ze na 3 bytove domy Zahradnicka 47, 49 a 51 su k dispozicii len 3 miesta?

18. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
27. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

miesto pre TOM REAL je stále platné vyhradené miesto, prenajímateľ za neho stále uhrádza poplatok a bolo iba premiestnené naspať na určené miesto, nakoľko bolo predtým dočasne premiestnené na Jelačičovu ul.
Vyhradené miesta budú zrušené ku koncu roku 2022, vrátane miesta pre TOM REAL. Pokračovať a pribúdať budú výlučne vyhradené parkovacie miesta pre osoby s ťažkým zdravotným postihnutím.

Na predmetnej ulici ešte pribudne jedno vyhradené miesto pre ŤZP.
Rezidenti Záhradníckej ul. majú dostatok dostupných parkovacích miest v priľahlom vnútrobloku ako aj na Jelačičovej ul., rozširovanie parkovacích kapacít nie je opodstatnené.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania