Tupolevova-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Dobrý deň.Dnes sme boli v petrzalskej plavarni a zistili sme že už vyše dvoch rokov nefunguje tobogán.Ďalej tam nefunguje viacero vodnych atrakcii v rekreačnom bazéne.

12. júl 2022

Peter Czirak

Je to skoda, plavarne v Petrzalke sa jedna po druhej rozpadaju. Ten tobogan nemoze vyzadovat taku opravu, zeby to nebolo mozne opravit. Mohli by to opravit, pretoze je to jedina celorocna atrakcia tohto druhu v Petrzalke.
12. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
petržalská plaváreň je od dnešného dňa zatvorená, a to z organizačno-prevádzkových dôvodov.
Čo sa týka tobogánu, náklady na jeho prevádzku (personálne aj prevádzkové – voda, elektrina) vytvárali stratu z nadobudnutého obratu plavárne. Pri počte návštevníkov, ktorí využívali túto vodnú atrakciu bolo vyhodnotené obmedzenie prevádzky na neurčito.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
12. júl 2022

Peter Czirak

Mozno by stacilo upravit chod cerpadiel na tobogne tak, aby fungovali len ak su na tobogane ludia. Stacilo by nainstalovat par cidiel na pritomnost ludi.
12. júl 2022

Adam Čapo

Stacilo b keby ste zdvihli vstupne o 1-2 eura a boli ny peniaze na opeavy a prevadzku.My sme platili 1 dospely a 2 deti nejakych 10€.Veď ta plavaren nemoze ist do zisku z tekeho vstupneho.Ohrev vody,Zamestnanci atď…To vstupne by niioho tak velmi nezabolelo.Aspon by bolo viacej veci spustenych.
12. júl 2022

Peter Czirak

Tiez by som radsej videl cestu zvysenim vstupneho, ako znizovanim standardu a zanedbanim udrzby. Znizenie kvality sluzieb prinesie este nizsiu navstevnost a plavarni bude hrozit uplne zavretie kvoli nizkej navstevnosti.
20. február 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tobogan je po letných opravách v plnej prevádzke.
Kto? Petržalská plaváreň
Kedy? február 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania