Neupravená cesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Marek 02. februára 2015

Už druhykrát za túto zimu sa stalo, že ani 3 dni po snežení niesú cesty na Solivarskej a Haburskej zjazdné. Na ceste je ľad čo vedie k nehodám. Bol som svedkom u 3-och nehod.

obrazok je ilustracny.

02. február 2015

Marek

takto to vyzeralo este dnes o 17:00
03. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie.
Na základe obhliadky vykonanej dňa 2. 2.2015 v lokalite Štrkovec - ulice Haburská, Solivarská a Tokajícka sme skonštatovali, že komunikácie nie sú zjazdné, opätovne sme zadali dodávateľovi vykonať posyp a odhrnutie zľadovatenej časti komunikácii ihneď.



kancelária starostu
04. február 2015

Marek

cesty su momentalne zjazdne, k comu zjavne napomohlo pocasie.
Uvidime co sa stane pri najblizsom snezeni.
05. február 2015

Juraj

Marek,dostal som fungl nový(blbý )nápad:ja by som nič neodhŕňal a na začiatok cesty dal dodatkovú dopravnú značku - vyhradené pre bežkárov,veď tam sú 4 dráhy,t.zn.že to je obojsmerná,nemuseli by sa vyhýbať.Akurát by museli mať dosť naširoko nohy od seba a hrozilo by že im premrzne verkcajk,ale ináč v pohode,možno si to môžeš podať u starostu ako zlepšovák.(Dúfam že srande rozumieš.).Pozdravujem.
16. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zimný zásah v mestskej časti Bratislava Ružinov bol ukončený ku dňu 10.2.2015. V súčasnosti sú už všetky reklamované úseky schodné a zjazdné. Opakovaný výkon zásahu na reklamovaných úsekoch nebude zhotoviteľovi uhradený. Mestská časť aktuálne pracuje na systémovom riešení kvality prác Ružinovského podniku VPS a .s., aby sa nežiadúca situácia do budúcna neopakovala.


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania