Pole neorane

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

30 rokov sme si opatrovali travnik pred oddychovou zonou za obytnym domom Namestie hraniciarov 7,9a11. Od polovici roka 2014 Miestny urad Petrzalka a Mestska policia toleruje, z tejto plochy, vytvorene neoficialne parkovisko. Dobre, parkovat je potrebne. Ako chcete riesit zdevastovane, roky osetrovane travniky v okoli tejto plochy? Hlavne ako ich chcete ochranit pred bezohladnymi vodicmi motorovych vozidiel?

04. február 2015

hraniciar

bude tam dobry svincik, ked ten sneh a lad zmizne.
05. február 2015

karol smoljak

ja keby som bol sudca povedal by som zasupitelstvu mesta:vyplate obyvatelom tejto ulice minimalne 600 eur.ked nie cena sa zvysi 4 nasobne.
16. február 2015

Odpoveď samosprávy

V uvedenej lokalite vykonáme obhliadku a navrhneme opatrenia na ochranu zelene. Zábrany do zelene, vzhľadom k jej veľkosti, tu asi nepripadajú do úvahy, skôr je reálne zvážiť výsadbu napr. živých kríkov. Čo sa týka nesprávneho spôsobu parkovania a jazdenia po zelených plochách požiadame o dozor nad lokalitou a o spoluprácu aj mestskú políciu hlavného mesta.
Pozn.: Najsmutnejšie na tom je, že zeleň si ničia práve obyvatelia okolitých domov a aj preto do budúcna je jediným riešením v Petržalke zavedenie jednotnej parkovacej politiky, kde bude presne stanovené, kde sa bude môcť parkovať.

mestská časť BA-Petržalka
08. september 2018

Martin U

Poorané pole sa podarilo uviesť do normálneho stavu. Myslím že sa podnet môže uzavrieť.
08. september 2018

Ján Bálint

Podarilo sa ho uviesť do normálneho stavu. Nepostaral sa o to starosta, ako sľuboval. Postaral sa o to J.B.. Pri príležitosti poruchy kanalizácie a následnej oprave komunikácie som poprosil pracovníkov ktorí zabezpečovali opravu aby nám uložili (buldozérom) balvany na okraj trávnika. Balvany sme zabezpečovali pred 20 rokmi na ochranu trávnika na opačnej strane komunikácie. Tak to je!!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania