Radlinského ulica

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter Oravec 16. apríla 2012

Na Radlinského ulici, z nástupného ostrovčeka električky (zastávka Blumentálske námestie) vedie smerom na Školskú ulicu prechod pre chodcov namaľovaný červenou farbou. Farba nie je udržovaná. Nie je jasné, či tento prechod je správny, resp. či ho môžu chodci používať a či ho majú autá rešpektovať. Podobne, aj na druhú stranu, to jest z ostrovčeka električky, je biely prechod smerom k Štátnej nemocnici, ktorý je neudržovaný.
Cez križovatku Radlinského-Školská prechádzajú stovky študentov, pritom na hrane Školskej ulice nie je (dlhodobo) namaľovaný prechod pre chodcov.
Prechody pre chodcov na križovatke Radlinského-Imricha Karvaša na hrane ulice Imricha Karvaša vyvedú chodcov pred Technickú univerzitu. Pritom pokračovanie smerom na Radlinského, resp. Obchodnú ulicu priamo nie je možné, pretože na chodníku popri Technickej univerzite sú železné zábrany. Chodci sa musia „vrátiť“ k Radlinského ulici a prechádzať zúženým chodníkom popri budove, v ktorej sídli Úrad pre zahraničných Slovákov. Pritom tento chodník je nevyhovujúci (v strede aj tak úzkeho chodníka stojí stĺp verejného osvetlenia).

16. apríl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Radlinského ulica a vyznačenie vodorovného dopravného značenia je v kompetencii Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, nakoľko predmetná komunikácia je v ich správe.

S pozdravom,

Tomáš HALÁN

hovorca
Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
07. november 2012

Peter

Dobrý deň,
správca stránky ma požiadal o aktualizáciu podnetu, takže tu je:
Problém je stále v rovnakom stave. Samospráva ho neriešila a ani nevyriešila. Fotodokumentáciu nie je potrebné prikladať, pretože by na fotografiách bolo presne to isté ako v apríli 2012.
10.10.2012 som podnet s týmto obsahom smeroval aj priamo na Stavebnú fakultu STU, žiaľ dodnes bez akejkoľvek odpovede.
Peter
19. február 2014

Peter Oravec

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Tú modrú železnú tyč niekto odrazil alebo oficiálne odpílil, neviem. V podstate je to ale jedno, chodník okolo Stavebnej fakulty STU je opäť priechodný. Bože, ako hlboko sme klesli, že niečo takéto považujeme za úspech. :-(
Odporúčam označiť ako vyriešené. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania