Výsadba okrasných drevín

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Robo 03. marca 2015

Dobry den,
chcel by som sa spytat na planovane vyuzitie zatravnenej plochy medzi Budatinskou ulicou a cerpacou stanicou OMV ( respektive predajnou Mercedes). Mapka v prilozenom obrazku. Navrhujem tuto plochu pre vysadenie stromov, ci uz po obvode tohoto obdlznika, alebo aj ciastocne vyplnit plochu. Zvysime tym pocet zelene, stromy by mierne tlmili vzrastajuci hluk od Budatinskej ulice a myslim, ze to potesi aj rodicov s detmi ( miniihrisko uprostred by potesilo) a miestnych psickarov. Dakujem

04. marec 2015

jaro

Si sa asi zblaznil. Tam sa za chvilu bude sataviat. Ze parcik, take hovadiny.
11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Predmetná plocha je podľa územného plánu súčasťou stabilizovaného územia, ktoré je funkčne určené pre občiansku vybavenosť celomestského a nadmestského významu, kde sa počíta aj s výsadbou zelene. Plocha ale nie je v správe a ani vo vlastníctve mestskej časti, je v súkromnom vlastníctve dvoch spoločností. Z uvedených dôvodov nie je možné zo strany mestskej časti využiť túto plochu na výsadbu drevín, výstavbu detského ihriska, prípadne ako oficiálny výbeh pre psov.

mestská časť BA-Petržalka
24. október 2015

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

Máte prosím informáciu aké investičné zámery majú tieto dve spoločnosti s predmetnou plochou? Aký zámer majú s územím? Vdaka.
21. august 2018

Goran

Ale krasne vam tam rastie Ambrozia ktoru treba podla zakona likvidovat kedze je najvacsi alergen...
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania