Okrasne traviny

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vajnory

Vyriešený
meno
M 09. marca 2015

Dobry den,
chcem sa informovat preco sa park vysadeny okrasnymi travinami na jesen odborne neupravuje tzn.traviny vyviazat a pripravit na zimu, aby aj vtedy mohli okoliu sluzit ako okrasne a nie ako kopa sucheho sena,ktore pri veternom pocasi znecistuje sirssie okolie vid.foto.

11. marec 2015

kamila

Pokial ma neklame pameť, naša mestská časť má "svojho záhradníka", aspoň podla zverejnenej zmluvy, alebo sa mýlim? Ako je to s plnením jeho povinností, a čo referát životného prostredia na úrade? Ináč môj názor na takto urobené námestie nieje lichotivý.
11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Váš podnet sme postúpili na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.

Aj keď sa budeme snažiť Váš podnet vybaviť čo najskôr, chceme poprosiť o trpezlivosť a ohľaduplnosť vzhľadom k tomu, že každý referát úradu rieši nemalé množstvo už došlých úloh.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom

Mária Horváthová
Sekretariát starostu
MČ Bratislava – Vajnory
11. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Naša Mestská časť Bratislava – Vajnory zabezpečuje odbornú úpravu zelene zmluvne odborným pracovníkom. Tento prišiel vykonať jarnú úpravu zelene a posúdenie jej stavu práve v týchto dňoch (10. – 11.03.2015), do čoho spadá aj odborná úprava travín. Traviny sú toho času už vyriešené, ostatná zeleň sa bude upravovať priebežne v pravidelných intervaloch podľa stavu vegetácie.

Uvedené Vám dávame na vedomie

S úctou

Ľubomír Krištofič
Vedúci oddelenia HS, NHIM, IHM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania