Smolenická - nefunkčný semafor

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý

Semafor ktorý má vodiča upozorniť že pri odbočení vpravo má dať pozor na prechod pre chodcov nefunguje. Dávnejšie ešte fungoval.
Je to na odbočení vpravo z Pajštúnskej na Smolenickú

05. november 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
06. november 2022

Ajeťák

Podľa umiestnenia doplnkového signálu, je jasné, že nejde o signál "pozor chodci" ale o zelenú šípku umožňujúcu odbočenie vpravo počas červeného signálu, tým pádom predpokladám, že podnet nie je relevantný..
07. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
07. november 2022

Matej

Dalsi podnet typu neovladam zakladne dopravne predpisy, dufam ze nema vodicak... Plny kruhovy signal znamena automaticky a vzdy dat prednost chodcom pri odbocovani a protiiducim vozidlam pri odbocovani vlavo, ziadny doplnkovy signal na to neexistuje, su to elementarne pravidla, dokonca celosvetove. Predpokladam ze sa jedna o doplnkovu zelenu sipku k plnemu kruhovemu signalu stoj, a to samozrejme tiez dvetretiny polovodicov netusi co to je a co znamena...
08. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa dohľadania projektu križovatky, sme zistili, že na semafore je zelená doplnková šípka, semafor ochranný chodec tam nikdy nebol. Podnet považujeme za bezpredmetný.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania