Ondrejská-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
BAnonym 18. decembra 2022

Prosim o URGENTNE riesenie! Pred par dnami boli spustene tieto tlacidla pre chodcov, resp. ICH ZVUK. Tento na foto je vzdialeny doslova 4 metre od mojho okna a pipa mi to v spalni+pracovni, kde travim 90 % casu zo dna (som zivnostnik), od 5 rana (budim sa na to) do 22 vecera, kazdu minutu, cely den. Pocujem to cez trojsklo. Idem realne zosaliet - neprehanam. Este 1 den a vlastnorucne ho rozmlatim kladivom na beton - neviem co ine uz mam spravit, aby som mal konecne klud. Potrebujem spat a pracovat a toto je realne mucenie. Ale napr. posledne dni cez den som mal pocit, ze uz bola upravena hlasitost a cez den som to nepocul skoro vobec... ale teraz (je 21:30) a skoro rano som to opat pocut nahlas. Chapem potrebu pre slabozrakych ale dajte to prosim na max 20 % aktualnej hlasitosti. Dakujem.

18. december 2022

BAnonym

Takze, pipanie funguje v rezime 42-33 (42 sekund pipania, 33 sekund ticha) od skoreho rana. Dnes ma to zobudilo cez stuple v usiach (!!!!) (a spominane trojsklo na oknach), ktore mi za normalnych okolnosti robia takmer absolutne ticho a ani tie tisicky hlucnych aut nepocut (tipujem, ze lepsie filtruju nizke frekvencie).

Toto uz naozaj hranici so zahravanim si s mentalnym zdravym obyvatelov. Ziadam o OKAMZITE BEZODKLADNE RIESENIE SITUACIE.
18. december 2022

Martin Uváček

Keď máte takýto problém, píšte a volajte priamo na magistrát. Ale napíšte cez fb.
18. december 2022

Boris

Riadne dramatický príbeh. Vyplýva mi z toho, že chodec priamo pri zariadení musí ohluchnúť.
19. december 2022

BAnonym

Akurat tu bol pan, ktory to vypol/stisil. Dakujem, podnet sa tymto zda byt vyrieseny a davajte si prosim do buducna na tieto tlacidla v tesnej blizkosti domov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania