Mierová-osvetlenie-nefunkčné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Monika 06. januára 2023

Dobry vecer,
chcem nahlasit nefunkcne osvetlenie na ulici Mierova od Radnicneho namestia az po ulicu Telocvicna. Uz piaty den tu vo vecernych hodinach nesvieti verejne osvetlenie, ani ziadne osvetlenie ciest a chodnikov pred bytovkami oproti poziarnej zbrojnici a vysokej skole. Starsi ludia tu maju problem prejst cez nerovne chodniky a auta na poslednu chvilu zbadaju chodcov. Neviem, ci sa caka, kym dojde k nestastiu.
Dakujem za odpoved.
Monika

06. január 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

poprosíme Vás, aby ste podnet nahlásili priamo dodávateľovi, prostredníctvom webovej aplikácie https://www.slm.lighting/hsvo/p.index.jsp .
Formulár Vás po zadaní ulice a popisného čísla presmeruje na mapu s presným vyznačením svetelných bodov pre ich ľahšiu identifikáciu v prípade, že nepoznáte čísla jednotlivých stĺpov verejného osvetlenia.
Dodávateľ by mal zabezpečiť opravu svetiel na komunikácii I. a II. triedy do 5 dní a pri komunikáciách III. a IV. triedy do 14 dní.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
09. január 2023

Monika

Dobry den Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky
Magistratu Bratislavy.
Prepacte, ale to nemyslite vazne! Ja Vam ako obycajny obcan tohto mesta nahlasujem podnet
neosvetlenej casti troch blokov panelovych aj rodinnych domov, t.j. dvoch ulic pred a za tymito domami a aj na chodnikov medzi nimi, kde byva moja mama a vy mi date ulohu ako Vasmu zamestnancovi. Ja som nevyberala dodavatela verejneho osvetlenia, ani som nepodpisovala s dodavatelom zmluvu, takze nie som opravnena v zmysle tejto zmluvy riesit s dodavatelom pripadne nedostatky. Myslim si, ze obcana mesta by mali zastupovat vo veciach verejnych poslanci a zastupcovia Magistratu Ba, ktori boli voleni prave obcanmi mesta, prip. na pozicie dosadeni primatorom mesta, tiez zvolenym obcanmi. A verejne osvetlenie, ako uz z nazvu vyplyva je vec verejna. Nie som ani len spravca uz spomenutych bytovych domov. A kedze spravca neriesi nic, rozhodla som sa ako dcera obcana byvajuceho v jednom z bytov, podat po vyse tyzdnovej tme podnet. Ale moze mi to byt jedno, ako vacsine obyvatelov a pockame na nejaku smrtelnu nehodu v tejto casti a potom si budete posuvat zodpovednost, ako to uz byva na SK zvykom.
Monika, obcan hlavneho mesta SR
10. január 2023

Peter Oravec

Dobrý deň,
súhlasím s Vami.
Žiadam magistrát, aby neodkazoval zadávateľov podnetov na iné webové stránky. Máte to nahlásené tu, tak sa, prosím, starajte.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania