Panenská-vodorovná značka-neaktuálna

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Lucia 22. marca 2023

Dobrý deň, poprosila by som o prešetrenie a následné označenie vodorovného značenia na ulici Panenská 29, pred vchodom do budovy FNPV, nakoľko pri vjazde a aj výjazde je problematická manipulácia s vozidlom, ako aj vidieť podľa priložených fotiek, zavadzajú vozidlá zaparkované pri vjazde a aj oproti, čo by malo byť len státie áut na zásobovanie podľa značenia a vyznačenia 10m od 9-19 hodiny.
Pred bránou chýba namaľované značenie zákazu, ktoré by malo byť v rozmedzí ako pred susednou bránou MVSR sekcia Európskych programov.

22. marec 2023

Peter Mravec

Je tam aj žltá čiara! Mestský policajti si musia doštudovať autoškolu!😁
22. marec 2023

Peter Oravec

Dobry den.
Zlta ciara uz nie je vo vyhlaske a teda nie je uz dopravnym znacenim.
S pozdravom.
23. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pani Lucia

ďakujeme za Váš podnet ohľadom dopravného značenia na Panenskej ulici. Kontaktovali sme príslušné oddelenie s prosbou o navrhnutie možností ďalšieho riešenia. Ohľadom ďalších krokov Vás budeme informovať v čo najskoršom možnom termíne.

Za Váš čas a pochopenie Vám ďakujeme.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk
24. marec 2023

Mária

Panenská-vodorovná značka-chýbajúca

Pred vjazdom/výjazdom z Panenskej 29 chýba vodorovné značenie ako pri iných objektoch na tejto ulici napr. Panenská 25, 23 a 21, ktoré upozorní vodičov, aby nezasahovali do vjazdu. Vodiči potom parkujú tak, že bránia vjazdu/výjazdu z garáže. Stáva sa to opakovane. Pri poslednom maľovaní vodorovného značenia na Panenskej cestári skončili v polke ulice. Zaparkované autá zasahujúce do brány a plus zaparkované autá oproti bránia klientom, ktorí si platia parkovanie v Panenskej 29, ho využívať. navyše dochádza ku kolíznym situáciám.
26. marec 2023

jajbolina

Z ktorého vchodu sa dá luxusne vyjsť? Reálne? Podľa fotiek sa z garáží vyjsť dá, samozrejme treba vychádzať s autom opatrne. Ani na ver. parkovisku sa nevychádza z park. miesta rýchlosťou 100 km/h. Je to staré centrum mesta, luxusný priestor tam nebude nikdy a nie je to ani žiadúce, autá by tam jazdili veľkou rýchlosťou.
27. marec 2023

Mária

@jajboli
Komentovať každý status musíš,
ale poškrabané blatníky nevidiš!
27. marec 2023

jajbolina

Podľa fotiek sa dá vyjsť z každej garáže. Ak popri chodníkoch stoja autá, je samozrejmé že vjazd/výjazd musí byť pomalší. Toto nie je prvý a ani posledný takýto prípad v meste. Kvôli tomu čo, urobime odstupy od každej garáže (a z každej strany garáže) polmetrový odstup park. miesta? V akom väčšom meste je to takto realizované?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania