Priechod pre chodcov, cyklistov a rodičov s kočikom

Zodpovednosť za riešenie: Prešov

Neriešený
meno
Anonymný užívateľ 26. mája 2015

Veľmi vhodné by bolo vyriešiť problém pri prechádzaní cez cestu ako je vyústenie chodníka od Farského kostola Krista Kráľa na Sekčovskej ulici smerom k Šoltésovej ulici. Navrhujem zriadiť tam prechod pre chodcov a zároveň prispôsobiť chodník, obrubník tak aby tam nebol problém prechádzať s kočíkom, alebo bicyklom. Ďakujem.

01. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Uvedený podnet patrí do kompetencie samosprávy mesta Prešov. Podnet bol zaevidovaný na MsÚ v Prešove a pridelený na vybavenie vecne príslušnému organizačnému útvaru MsÚ, ktorý o výsledku jeho vybavenia bude informovať doménu www.odkazprestarostu.sk v lehote do 30 dní odo dňa doručenia uvedeného podnetu MsÚ v Prešove.
18. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Mestský úrad zabezpečil spracovanie projektovej dokumentácie pre park Keratsini na Sídlisku Sekčov, ktorej súčasťou sú schodíky od Farského kostola Krista Kráľa (okolo fontány Angelinum) v smere na ulicu Sekčovskú a osvetlený prechod pre chodcov v smere k ulici Šoltésovej.
Pri príprave rozpočtu mesta na rok 2012 MsÚ Prešov - sekcia strategického rozvoja, oddelenie investičnej výstavby navrhlo zaradiť do rozpočtu mesta na rok 2012 aj stavbu „Park Keratsini“ v rámci ktorej by sa realizoval Vami požadovaný prechod pre chodcov. Mestské zastupiteľstvo v Prešove na uvedenú stavbu do súčasnej doby neschválilo požadované finančné prostriedky.
V súčasnosti MsÚ Prešov - sekcia vnútornej správy, oddelenie verejného obstarávania začína proces verejného obstarávania na zhotoviteľa stavby. Realizácia predmetnej stavby a môže začať až po schválení finančných prostriedkov mestským zastupiteľstvom a po ukončení procesu verejného obstarávania.
Ďakujeme Vám za Váš podnet a snahu prispieť svojou vnímavosťou k zlepšeniu života v našom meste.
25. jún 2012

Odkazprestarostu.sk

Prosíme Vás - užívateľov portálu,aby ste nás informovali v prípade, ak dôjde k reálnemu odstráneniu problému. Až po vykonaní nápravy bude status podnetu zmenený na "vyriešený".
Vopred ďakujeme
03. júl 2013

Bruno

Dobrý deň, chcel by som vedieť či boli pridelené finančné prostriedky na realizáciu daného problému a ak boli, či už bolo ukončené výberové konanie na realizáciu daného podnetu?
Kedy sa prosím Vás začne realizovať vyriešenie daného podnetu? Ďakujem.
08. jún 2014

Bruno

To verejne obstarávanie, ale veľmi dlho trvá v PO na MsÚ.
Zobuďte sa prosím.
19. máj 2015

Anonymný užívateľ

Bude to niekto niekedy riešiť, prosím Vás? Diky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania