Bosákova - prasknutý betón na nosnom piliery

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Peter 24. apríla 2023

Prasknuty beton na nosnom piliery elektrickovej trate usek 2, bosakova. Mam dovodne obavy ze prasklona sa po uvedeni elwktricky do prevadzky bude zvecsovat koli vybraciam pri prejazde elektricky. Naprava v tomto bode vystavby (ak je tam zavada musi posudit statik) je lacnejsia ako ked bude elektricka v prevadzke

24. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
25. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Projektová kancelária

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe Vášho podnetu a priloženej fotografie so zobrazenou „prasklinou“ Vás informujeme, že uvedený nedostatok spozorovaný (po oddebnení) na povrchu železobetónovej nosnej konštrukcie bol okamžite zaevidovaný ako vada/nedorobok. Z tohto dôvodu boli kontaktované zodpovedné osoby (vrátane autorizovaného inžiniera v kategórii statika“ k vyhodnoteniu tejto skutočnosti. Po detailnej analýze skutkového stavu, ktorej výsledkom je konštatovanie, že sa jedná o vizuálny „defekt“, boli navrhnuté príslušné sanačné opatrenia, ktoré zabezpečia požadované vlastnosti pre zabezpečenie navrhovanej životnosti nosnej konštrukcie.

S pozdravom,
Kto? Projektová kancelária
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania