Balkánska-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
igor 19. mája 2023

Dobry den, rad by som nahlasil po zime rozbitu cast Balkanskej cesty, hlavna ceta smerom do Čunova.Medzi Hotelom Ponteo a stredom Rusoviec je cesta celkom popraskana a uz aj s vytlkmi opat, hoci uz raz boli opravovane.Povrch sa drobi a vznikaju nove vytlky a odlietavajuce casti asfaltu ohrozuju aj auta aj chodcov na chodniku.
Dakujem

22. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Balkánska ulica je cesta I/2 triedy, ktorú spravuje magistrát, teda nie mestská časť Bratislava-Rusovce. Vzhľadom na to, že oprava výtlkov trvala veľmi dlho a boli život ohrozujúce MČ Bratislava-Rusovce na vlastné náklady výtlky zaliala asfaltom. Celkovú opravu vozovky budeme žiadať od magistrátu. Ďakujeme za podnet.

MÚ MČ Bratislava-Rusovce
22. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
22. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet, za ktorého nahlásenie ďakujeme, sme už preposlali kolegyniam a kolegom z príslušnému útvaru, ktorí sa budú snažiť vyriešiť ho v čo najkratšom čase. O ich postupe Vás budeme informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za upozornenie. Stav komunikácie máme zmapovaný a opravu výtlkov sa snažíme realizovať (vzhľadom na finančné možnosti) priebežne podľa potreby.
Pre tento rok máme v pláne opráv Balkánsku ulicu v úseku od konca opravovaného úseku v r. 2022 - smer do mesta o rozlohe cca 8500m2. https://goo.gl/maps/y9kaH4Rzcuk5Ciqn6
Prosíme o trpezlivosť.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie správy komunikácií
Kedy? 2023

Oddelenie služieb občanom
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania