Dalšia neriešená skládka odpadu v lesoparku

Zodpovednosť za riešenie: Mestské Lesy

Vyriešený
meno
Michal 21. apríla 2015

Nad Magurskou ulicou v krasnom lese je obrovske mnozstvo odpadu co tam je uz roky, na uzemi CHKO Male karpaty, v lesoparku. Nikto to neriesi pricom horar tade chodi na bicykli pravidelne.

22. apríl 2015

MLB

Mestské lesy v Bratislave: zaráža nás Vaša informácia o odpade, ktorý tam už leží roky. Stránka Odkaz pre starostu slúži na aktuálne nahlásenie každodenných problémov, ktoré Vás trápia. To Vás táto skládka netrápila viac rokov ? Dané územie bolo kompletne vyčistené pracovníkmi MLB na jar 2013. V roku 2014 sa toto územie čistilo s dobrovoľníkmi a máme naplánované ďalšie tohto ročné čistenie územia počas akcie Pontis, aby sme minimalizovali finančné prostriedky na likvidáciu skládok. Upratovať sa budú aj ďalšie lokality. Odpad, ktorý sa tu neustále a pravidelne hromadí zapríčiňujú bezdomovci a - nie len tu. Pokiaľ sa nevyrieši problém bezdomovectva, tak bude neustále hrozba podobných skládok. Na bezdomovcov nemáme dosah a za túto činnosť ich nemôžeme ani postihovať. S takými problémami zápasia všetky mestské lesy, nie je to len špecifický problém Bratislavy.
05. máj 2015

Robert Puk

Nuž s kamarátom sme objavili ďaľšiu čiernu skládku, dokonca dve, jedna sa vytvára pravidelne-denne za rampou na Brečtanovej ulici a druhá o stará o kúsok ďalej. Keďže tadiaľ chodím dennodenne roky, nikdy som tam nevidel žiadneho pracovníka MLB. Jedine keď načierno ťažili drevo.
25. jún 2015

MLB

Skládka a smeti nad Magurskou ulicou boli vyzbierané v rámci akcie Pontis 2015 - Naše mesto.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania