Park Jama - doplnenie zákazových tabul na vstup psov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Roman 03. júna 2023

V parku Jama sa napriek zákazu objavuje čoraz väčšie množstvo psov. Ide o jedno zmála miest v širokom okolí, kde je vstup so psom zakázaný, ale postupne sa park, rovnako ako mnohé podobné miesta, mení na venčovisko psov. Zároveň, je pravda, že zákaz označuje jediná tabuľa pri hlavnom vchode, pričom do parku vedie vchodov šesť. Mohli by byť prosím doplnené dostatočne veľké a jasné tabule so zákazom ku všetkým vchodom do parku? Preventívne kontroly by boli tiež žiaduce.

04. jún 2023

Peter Ambrož

Psa asi nemáte, inak by ste vedeli, že vstup s ním nie je dovolený takmer nikam. Hlavne nie do parkov. Nejde teda o jedno z mála miest, kam majú psi vstup zakázaný. Zákaz by sa mal vzťahovať na neporiadnych majiteľov, ktorí nevedia po psíkovi vyzbierať exkrementy. Vo vybetónovanom centre mesta sú takéto trávnaté plochy vzácne. Nerozumiem potrebe vyháňať odtiaľ práve psy.
05. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet postupujem na riešenie oddeleniu správy a majetku.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
09. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie od správcu areálu by som Vás chcela informovať, že preventívne kontroly zákazu vstupu so psom vykonáva mestská polícia. Upozorňujúce tabuľky budú doplnené, tak aby boli viac viditeľné.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania