Pravidelny ranný hluk na Kalinčiakovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Martin Ponican 09. júla 2018

Dobry den,

ako obyvatel Kalinciakovej ul. opatovne pisem ohladom kazdodenneho hluku v rannych hodinach od 6:00 (vratane vikendov), sposobeneho pracovnikom (zrejme zamestnancom banm), ktory chodi po chodnikoch a s prenosnym fukarom "premiestnuje" necistoty na kraj chodnika. Naco? Stroj vytvara velmi neprijemny prenikavy hluk, ktory hned zobudi celu nasu rodinu vratane deti. Preco musia deti aj cez prazdniny vstavat o 6:00 kvoli takemuto nezmyselnemu hluku? Na jesen to pochopim, ked je listie na zemi, treba ho kopkovat kvoli odvozu. Ale naco teraz, ked su chodniky ciste? A preco o 6:00 a nie o 9:00?

Velmi Vas prosim o poriesenie tohto pripadu, urcite to otravuje vsetkych obyvatelov Kalinciakovej a Odbojarov. V opacnom pripade to budem riesit vyssie.

Dakujem, s pozdravom
Martin Ponican

10. júl 2018

Adam

Čo sa vyhrážaš, však rieš. Napíš prezidentovi.
10. júl 2018

Eo

to jak za cervenych: pozeniem to vyssie!:D viete kto ja vobec som:D a btw urcite to nerobia cely mesiac v kuse ....
10. júl 2018

Adam

Eo presne vystihol.
12. júl 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Kancelária starostu
16. júl 2018

Anonymný užívateľ

Keby upratujúci pán na fotografii zobral do ruky metlu namiesto toho fúkača, tak :
- by si chránil uši pred hlukom
- nevdychoval by výfuky z motora
- nerušil by hlukom celé okolie
- opadané lístie by odstránil podstatne rýchlejšie
18. júl 2018

patriot

Fúkare sa používajú v mestách na čistých komunikáciách, aby nevírili prach, "zhŕňajú" lístie tam, kde sa nedostanú mechanizmy a metla tzn. okolo aut a pod. inak, skôr len v neobývaných priestoroch...
ale u nás to zjavne neplatí, víri sa zbytočne špina a prach (tak do výšky 2-3 poschodia) všetci to dýchame o hluku ani nehovorím - je to lenivosť a nedodržiavanie technologických postupov... má sa to robiť klasicky (metla lopata, príp. stroje s nasávaním teda vysávače) resp na mokro. nefunguje ani inšpekcia verejného poriadku. je to obraz starostlivosti o čistotu mesta, ktorá je katastrofálna - tzv. balkanizácia...
18. júl 2018

Eo

Ako neviem co stale riesime podnet je vyrieseny urcite, pracovnici uz skoncili svoju pracu a ked Vam ta chvila hluku vadila ta Vam zelam radsej suchu zimu lebo sa asi zblaznite z toho zhrnania snehu ci ten maju tiez zametat? A p. s. u niekoho rano musia zacat tak im to nemajte za zle urcite to nerobia cielene ze vas chcu nastvat... ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania