Utajený chodník

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 13. júna 2012

V Ružinove sa vyskytuje minimálne jeden dosť utajený chodník. Bohužiaľ, ja neviem posúdiť, kto by sa mal postarat o ten chodník, alebo o tú zeleň okolo. Prejsť po ňom vyžaduje pomaly nadľudský výkon. Chodník smeruje na Slovnaft-Petržalku, aj do podchodu na Bajkalskej. Je to pri zástavke "Prievozská" (202, 208) smer Dolne Hony.

02. júl 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ide o pozemok parc.č. 15331/24 v k.ú. Nivy na Prievozskej ulici (v blízkosti MHD) a vlastníkom je Obvodný úrad Staromestská 6 v Bratislave. Vyzvali sme vlastníka, aby ošetril dreviny do 5 dní od doručenia upozornenia. Prikladám Vám aj mapu pozemku.

Mária Skácelová
oddelenie životného prosredia
14. júl 2012

Adam

Pravidelne chodím bicyklom cez tento chodník a mám čo robiť aby som neskončil v kríku ked sa pokúšam prejsť.Minimálne zosekať túto zeleň by nebolo zbytočné.
23. júl 2012

jaja

tak uz sme oslavili aj mesiac po oznameni . . . situacia bezo zmeny . . .ale predsa, jedna zmena je - strom ci krovie sa este viac rozrastlo, takze chodnik uz nieje pomaly vidiet vobec :-)
20. september 2012

vlb

aspon jeden problem vyrieseny a tymto chodnikom sa uz da chodit, teda aspon par metrov, pretoze pri podchode je chodnik rozbity a robia tam novy asfalt - snad sa podari upravit aj vstup do podchodu, kde zlodeji ukradli zelezne rosty a vzniknuta diera je iba zasypana kamenmi...
02. október 2012

Vlado Blažíček

tento problém už je vyriešený a stromy sú orezané

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania