Stavba terasy v OD Centrum

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Igor 26. apríla 2015

Chcel by som vedieť, prečo sa stavba terasy "U Aďa" v OD Centrum realizuje v sobotu cez deň (okrem iného aj v čase 12:00 - 15:00) a svojou prašnosťou a hlučnosťou znepríjemňuje život návštevníkom cukrárne ako aj detského ihriska. To sa nedá robiť aspoň cez pracovné dni, keď je väčšina ľudí v práci a detí v škôlke? Predpokladám, že MČ stavbu riadne povolila, ak nie, čo robí mestská polícia...

26. apríl 2015

Jakub

A mestský úrad odkedy určuje živnostníkom kedy majú pracovať? Skôr by ste sa mali obrátiť na majiteľa reštaurácie s prosbou o zmenu pracovného času robotníkov.
27. apríl 2015

Lea

Žiaľ, existuje jedno VZN 04/2013, ktorým bol upravený čas výstavby a rekonštrukcie, prečo sa tak stalo, to sa treba pýtať pánov poslancov...a toho, kto inicioval zmenu VZN, keďže predovšetkým v sobotu bol tento čas zmenený...
§ 5
Pravidlá času výstavby a rekonštrukcie stavieb a bytov

1. Na území mestskej časti sa výstavba a rekonštrukcia stavieb a bytov v obytných zónach a bytových domoch povoľuje nasledovne:
a) v pracovných dňoch v čase od 07.00 hod. do 19.00 hod.,
b) v sobotu v čase od 08.00 hod. do 18.00 hod.
14. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská časť plánuje v najbližšej dobe zaviesť systém inšpektorov verejného poriadku, ktorí budú na podobné veci dohliadať.

Mgr. Michal Drotován

Vedúci oddelenia dopravy a životného prostredia
MČ Bratislava - Karlova Ves
[email protected]
17. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

budovanie terasy cez uvedené časové obdobie v sobotu nie je zakázané, akceptujeme pripomienku a v budúcnosti budeme už priamo do rozhodnutí dávať viac podmienok realizácie.

S pozdravom

Michal Drotován

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania