Mokráň záhon-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Dobry den. Ako platitelia dani a zaroven zahratkari, ziadame o opravu cestnej komunikacie kde je viacero vytlkov, ktore svojpomocne uz dlhe roky opravujeme. Chcem v mene zahradtkarov MALA OSADA a obyvatelov ulice MOKRAN ZAHON nahlasit dlhorocny problem na krizovatke MOKRAN ZAHON - MALA OSADA kde sa neustale tvoria vytlky-jamy. Je nutne naozaj uz usek aspon v tej krizovatke VYREZAT a UROBIT NOVY ASFALTOVY KOBEREC 🙏🏼 Prosim o naozaj uz o vyriesenie cestnej komunikacie. Dakujem !

29. jún 2023

Pifyo

ako majitelia čiernych stavieb si to opravte sami
29. jún 2023

Jaja Jaja

Dobry den prajem,
nakolko tato cesta patri BA a nie zahradkarom, tak Vas poprosim o posunitir problemu kompetentnym. Tato cesta v mokrani patri tiez medzi tie frenkventovanejsie, hlavne v lete ked sa chodia ludia kupat na neplatenu stranu.

Dakujem velmi pekne
03. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
04. júl 2023

NaTrnavke

Nekončiaci príbeh, tak ako odmietaju dať do poriadku Bočnú, Krajnú a Strednú, tak aj tuto, ako keby ľudia za Galvaniho neexistovali. Keď som písal s našimi poslancami za Trnavku, aspon ti bolo taki ochotní, ze mi to zistili a ze Chren a jeho koalicia s Teamom Bratislava tento usek nedali do zoznamu oprav. Cize opat Trnavka plat, opravovat budeme Ostredky, Strkovec, kde je viac voličov...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania