Povolená stavba?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 19. decembra 2012

V zahradkarskej osade Studeny dolec velmi rychlo vyrasta dalsi rodinny dom, ktory ma vacsi podorys ako je stanoveny. Dom sa nachadza na zaciatku osady - vchod z pestovatelskej ulice - mokran zahon, v tretej ulicke - hned prva zahrada na pravej strane.

19. december 2012

frflos

to by aj mna zaujimalo, ci sme si stale rovni a rovnejsi...ale davalo by potom zmysel obmedzenie vystavby na 16 m2 za ucelom uprednostnovania za vsimne
08. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava - Ružinov dostala Váš podnet, v ktorom ste nás upozornili, že v záhradkárskej osade Studený dolec vyrastá rodinný dom, ktorý podľa Vás má väčší pôdorys, ako je stanovený. Oznamujeme Vám, že mestská časť zabezpečí výkon štátneho stavebného dohľadu a ďalej bude konať v zmysle ustanovení Stavebného zákona.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
08. január 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu ďalej oznamujeme, že dňa 11.12.2012 bol zamestancom stavebného úradu vykonaný na stavbe štátny stavebný dohľad. Na základe ŠSD bude oznámený priestupok a bude zastavená stavba.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
27. september 2015

Ondrej P

Tak táto stavba je už hotová:) Anonym si mimo, neexistuje zákonom momentálne regulovaná rozloha stavby v tejto lokalite. existuje len NEPLATNÁ štúdia, na ktorú sa odvoláva Magistrát. Také niečo môžem tvrdiť preto, že môj právnik má stanovisko prokurátora, kde je to konkrétne v tejto lokalite uvedené čierne na bielom. Ale lokalít len v BA kde postupuje Magistrát mimo zákona je niekoľko desiatok.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania